Labdarúgás

2024.04.12. 18:10

A „skalpvadász” FC Hatvan újabb trófeát ejthet

Az NB III. Északkeleti csoportjának 24. fordulójában az egriek már vasárnap délelőtt pályára lépnek az újpesti tartalékok otthonában. Az FC Hatvan és a Gyöngyösi AK este fejezi be a meccsét, előbbi házigazdaként, utóbbi gárda pedig idegenben.

Bódi Csaba

Bodnár Attila (FC Hatvan, jobbra) és Almomani Nathaniel (Eger SE)

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Vasárnap, 11.00: 

ÚJPEST FC II. (8.)–EGER SE (7.)
Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma. V.: Dobai János (Varga L., Aczél).
Helyosztó jellegű, matinéidőben sorra kerülő mérkőzés vár az egriekre. A vendégek egy hellyel és két ponttal előzik meg az újpesti fiatalokat, akiket ősszel a szerb Ognjen Radosevics 4. percben esett öngóljával sikerült legyőzni. A lila-fehérek utóbbi mérkőzésükön csak egyszer kaptak ki, méghozzá egy hete Cigándon 2–0-ra, míg az egriek az FC Hatvan ellen javították (1–0) a salgótarjáni kisiklást.
Ősszel: 0–1

A játéknap teljes programja
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

Vasárnap, 16.00: 

FC HATVAN (11.)–DVSC II. (4.)
Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Sándor Csaba (Punyi, László I.).
A hatvaniak nagy skalpokat ejtettek már az idén (Putnok 1–0, Cigánd 1–0) és most újra jelentős próbatétel előtt állnak, ám úgy tűnik, ez a kihívás testhezálló a kék-sárgáknak. A kis Loki egy hete hazai pályán botlott az SBTC ellen (3–2), ezek után várhatóan jobban felszívja magát a gárda, ahogy ez érvényes a Zagyva-partiakra is.
Ősszel: 0–4 

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

KARCAGI SE (9.)–GYÖNGYÖSI AK (16.)
Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep. V.: Sveda Marcell (Elek, Tóth Á.). 
Első NB III.-as pontját ősszel a Karcaggal szemben szerezte meg a GYAK csapata, így jó emlékeket őrizhet a sereghajtó az alföldiek ellen. Hasonlóan kellemes érzékeseket most a KSE tiszafüredi albérletében gyűjthet a Gyöngyös, ehhez azonban nagyon sok erényt kellene csillogtatni.
Ősszel: 1–1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában