Kézilabda

2022.09.30. 15:36

A Gyöngyös elleni meccsre BL-sikerrel „hangolt” a Veszprém

A férfi NB I. 5. fordulójában bakonyi vendégjáték vár a mátraaljaiakra.

A gyöngyösiek (sárga mezben) a Veszprém Arénában mutathatják meg a tudásukat

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

TELEKOM VESZPRÉM (2.)–HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS (7.)

Veszprém Aréna, szombat, 18.00. V.: Hajdu, Halász.
Ahogy a honi élvonalban, úgy a Bajnokok Ligájában is pontveszteség nélkül menetel a bakonyi gárda. Momir Ilics együttese hét közben a bukaresti Dinamo elleni 33–30-as győzelemmel „hangolt” a gyöngyösiekkel szembeni szombati meccsre. A vendégek legutóbb az FTC vendégeként 13 gólos különbséggel kikaptak, ezzel megszakadt a veretlenségi sorozatuk. 

– A legfontosabb, hogy ebbe a meccsbe is úgy menjünk bele, mint minden másikba: bízzunk és higgyünk magunkban. 

Lehajtott fejjel nem lehet kezdeni mérkőzést. A felkészülésben nincs változás, ugyanúgy tesszük a dolgunkat, mint egyébként szoktuk. Ha esélyünk adódik rá, szeretnénk ezt a találkozót is megnyerni, ehhez a Veszprém Arénában uralkodó hangulat képes pluszlöketet adni – mondta a gyöngyösi klub közösségi oldalára feltöltött videóban a mátraaljai együttes balátlövője, Nkousa Dávid. 

A B. Braun gárdája a jövő héten ritmust vált, ugyanis a szerda-szombati menetrendben október 5-én Ligakupa-mérkőzés vár a vezetőedzőként a Bíró Balázs irányította sárga-feketékre. 

A bajnokság állása
Forrás: mksz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában