Röplabda

2022.10.18. 15:03

A Gyöngyösi RSE nem kapott segítséget a szövetségtől

A mátraaljai gárda nélkül rendezték a férfi NB II. Keleti csoportjának második tornáját.

S. K.

A gyöngyösiek nem tudtak elutazni Győrbe

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A gyöngyösiek azért nem utaztak el a győri eseményre, mert munkanapon nem állt rendelkezésre elegendő játékos.

– A hivatalos csatornákon többször is jeleztük a szövetség felé a problémát, de nem kaptunk segítséget arra, hogy más időpontot találjunk a mérkőzéseknek – tájékoztatott a GYRSE nevében Kovács Norbert.

A férfi NB II. Keleti csoportjának 2. tornáján:
ESZTERHÁZY SC–UNI GYŐR-SZESE 3–1 (–19, 21, 14, 21)
Győr, Városi Egyetemi Csarnok, 30 néző. V.: Őri A., Sipos Z.
ESC: Földes, Kővári, Pintér N., Nagy B., Mákos A., Hornyik. Liberó: Kovács D., Bányai. Csere: Geml, Nagy L., Göncző-Dutkay, Vincze T. Edző: Vincze Tamás.
VINCZE TAMÁS: – Az első játszmában nem találtuk a nyitásfogadásban nagyszerűen teljesítő, elveszett labdát nem ismerő hazaiak lendületes játékának ellenszerét. Ugyanakkor dicséretes, hogy ettől nem törtünk meg. A fiúk koncentrált játékának köszönhetően több játékelemben pontosabbá váltunk és a folytatásban a hatékonyabb támadás befejezéseinkkel megérdemelt győzelmet arattunk. Voltak húzóembereink, de összességében minden játékost dicséret illet, hiszen igazi csapatmunkával sikerült a fordítás. Színvonalas mérkőzést játszottunk, amihez a végig sportszerűen játszó győrieknek is gratulálok.

A női NB II. Keleti csoportjának 3. fordulójában:

PALOTA RSC–EVSI 3–0 (14, 17, 25)
Budapest, Károly Róbert Szakközépiskola. V.: Nagy L., Baracsi J.
EGER: Vojth, Lázár A., Hauer-Balázs, Hernádi A., Tómács, Sráj, Majoros. Edző: Mákos Attila
MÁKOS ATTILA: – A fő célt, a tisztes helytállás jelentette. A szűkös létszám és a nehezítő körülmények ellenére nem vallottunk szégyent. Jó hangulatú mérkőzésen maradtunk alul. A motiváció és a hajtás ezen a meccsen volt az idényben a legjobb. A megfelelő helyre való nyitásokkal és az okos támadásokkal sikerült megnehezíteni az ellenfél dolgát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában