Labdarúgás

2022.10.19. 13:18

Eger SE: távozott a középpályás, miután a második csapathoz irányították

Az NB III.-as Eger SE két labdarúgóját a megyei I-es ESE II. gárdájához vezényelte a szakvezetés. Ez azonban személycserét eredményezett.

B. Cs.

Nagy Gergely (elöl) már nem tagja az Eger SE keretének

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Nagy Gergely immár nem tagja az Eger SE csapatának. Az NB III. Keleti csoportjában 16. helyen álló együttestől ugyanis távozott a 25 éves középpályás. A futballista azt követően cselekedett így, hogy a megyei I-es társulathoz irányították.   
 

„Az NB III.-as gárda szakmai stábja úgy döntött, hogy a mutatott teljesítmények miatt két játékos ezt a hetet a második csapatnál tölti. 

A labdarúgók közül Nagy Gergely ezt nem fogadta el és bejelentette azonnali távozását. Helyére Gáspár Milán került a második csapat keretéből, illetve több utánpótláskorú játékos segítségével igyekszünk pótolni a hiányzókat” – közölte közösségi oldalán az Eger SE.
Arról nem adott tájékoztatást a klub, hogy Nagy Gergely mellett ki az a játékos, akinek teljesítményével nem volt elégedett a szakmai stáb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában