Sport

2022.11.27. 13:28

Elképesztő teljesítmény: Oczella Eszter kijutott a Las Vegas-i olimpiára

Az biztos, hogy a december 15. és 18. között zajló eseményen sokan fognak szurkolni Eszterért, hiszen a több ezres követőtábora példaképként tekint rá.

HEOL

Oczella Eszter a megmérettetés után büszkén mutatja belépőjét az Olimpiára

Forrás: Instagram/Baronits Gábor

Ahogyan azt portálunk is nyomon követte a celebmustra rovatban, Oczella Eszter az elmúlt időszakban mindent megtett azért, hogy elérje célját és kijusson Las Vegasba, a fitneszipar legrangosabb eseményére, a Ms. Olympiára.

Instagram posztjában könnyek között számolt be arról, hogy mennyire keményen küzdött ezért a sikerért és bár régóta készült erre a pillanatra, örömében nem is igazán tudta, hogy mit mondjon.

Baronits Gábor, színész a következő szívmelengető sorokat írta párjának:

– Megcsináltuk! Egyedüliként Te képviselheted Magyarországot Bikini kategóriában az OLYMPIAN! Még egyszer leírom mert még most sem hiszem el…Az OLYMPIAN! Csodálom az edzésbe vetett hited, kitartásod, akaraterőd, lelki erőd, élet filozófiád és lényegében mindent ami Te vagy. Óriási példa vagy mindenki számára, hogy sosem szabad feladni és az álmainkért igenis meg kell küzdeni. Még akkor is ha ezer akadályt, igazságtalanságot és kudarcot kellet leküzdeni, Te mindig büszkén kezelted a helyzetet és továbbléptél. Mert mindig előre kell menni a célhoz vezető úton! És Te annyira haladtál előre, hogy megérkeztél a célhoz. Itt vagyunk. Nem csak megérkeztünk, hanem szélsebesen átszakítottad a célszalagot. Elképesztően büszke vagyok rád szerelmem! Rengeteg célt szeretnék még elérni Veled együtt. Egy csoda vagy! Ahogy mondani szoktuk: a végtelenbe és tovább - írta a közösségi oldalán.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában