Küzdősport

2022.12.29. 15:48

Borics Ádám nem ezt a címet szerette volna elhódítani

Borics Ádám márciusi, Mads Burnell elleni mérkőzése lett az év legjobbja a CBS Sports szavazásán.

nso.hu

Borics Ádám közönségszórakoztató meccset vívott

Forrás: Bellator

Az egyesült államokbeli tévéhálózat szerkesztőségen belüli szavazásán a siroki „Kölyök” Mads Burnell elleni bunyóját választották az év legjobbjának. Boricsék összecsapása AJ. McKee Spike Carlyle és az Alex Polizzi Jose Augusto Azevedo Barros bunyóját előzte meg.
Shakiel Mahjouri, a cbsports.com újságírója azt mondta, hogy egyértelműen a magyar harcos mérkőzése tetszett nekik a legjobban. „Kemény öt menet volt, és a pehelysúlyú Bellator bajnoki címmérkőzés sorsa forgott kockán. Borics változatos muay thai strikingja, valamint végtelennek tűnő kardiója nyerte meg számára a meccset. Burnellnek is voltak találatai, de túl sok találatot kapott be ezek közben” – írja Mahjouri.
Borics Ádám a közösségi médiában reagált az elismerésre. „Nem ezt a címet szerettem volna elhódítani az évben, de mindenképpen örülök annak, hogy megkaptam az év mérkőzése díjat, mert minden másodpercét olvastam ennek a mérkőzésnek!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában