Teremlabdarúgás

2022.12.28. 14:25

Hatvani kupagyőztes az Eger SE női csapata

Az elsőségen kívül a gólkirálynőnek járó különdíjat is az egriek nyerték a 43. Karácsony-kupa, egyben 1. Sánta Gyula-emléktorna női mezőnyében.

B. Cs.

A kupagyőztes Eger SE női csapata

Forrás: Eger SE

A hatvani sport-, és rendezvénycsarnokban zajló négynapos torna nyitányaként a hölgyek vették birtokba a játékteret. Az Eger SE csapata NB II.-es riválisként az FC Hatvan együttesét, majd a Nyugati csoportban szereplő Pénzügyőr SE gárdáját múlta felül. A döntőben az NB II. Nyugati csoportjának második helyen telelő alakulata, az Azul Verde SC legyőzése (2–0) sem okozott gondot a piros-kékeknek. Az aranyérem mellé egyéni elismerés társult, ugyanis gólkirálynőként Vágó Anikó vehetett át jutalmat.

– Nagyon örülök a torna megnyerésének, de nem maga a ténye, hanem az útja miatt – értékelt a klub hivatalos honlapján, az Eger SE edzője, Vitányi László. 

– Sokáig elképzelhetetlen lett volna, hogy a női felnőtt csapatunk esélyes legyen egy hasonló színvonalú megmérettetésen, de most már a kezdés előtt is azt lehetett hallani, hogy „nem rosszak az egriek”, ami az összes itt dolgozó edző dicsérete egyben. A csajok végig fegyelmezettek voltak, minden játékos betartotta amit kértem tőlük. Gratulálok mindenkinek!

Az Eger SE Hatvanban szerepelt kerete – Huszár Viktória (kapus), Szívósné Bozsó Renáta, Nagy Zita, Vágó Anikó, Kóka Jázmin, Bíró Petra, Mátyás Patrícia, Gyöngy Gréta, Bukta Nikoletta, Varga Janka.

 

 

Címkék#női foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában