Kézilabda

2023.01.16. 14:38

Kedden gyöngyösi vendég a Kecskeméti TE

A Kecskeméti TE-Piroska szörp elleni két mérkőzéssel zárja kedden a Ligakupa B-csoportának küzdelmeit a HE-DO B. Braun Gyöngyös férfi csapata. Miután a másodosztályú gárda feladta a pályaválasztói jogát, mindkét mérkőzést a Dr. Fejes András Sportcsarnokban rendezik, ráadásul egy nap alatt.

S. K.

Gráf Martinék (jobbról) nagy terhelést kapnak

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– A délelőtti mérkőzésen még a felnőttek kapnak szerepet, majd a délutáni találkozón újra a klub legtehetségesebb fiataljai mutathatják meg magukat – fogalmazott a gyöngyösiek vezetőedzője, Bíró Balázs. – A Ligakupa alapvetően a fiatalok fejlődését szolgálná, egyetlen egy esetben tekintek el a szerepeltetésüktől, ha a felnőttcsapat érdekei mást kívánnak. A KTE elleni első meccsen azért küldöm pályára a felnőtteket, mert a fiatalok még iskolában vannak, de délután már az ifjaké lesz a pálya. Gyánti Barnabásék NB I/B-s középcsapattal szemben szerezhetnek további tapasztalatokat.
A gyöngyösiek kedden először 10.30-as majd, 17 órás kezdettel mérkőznek a kecskemétiekkel. A mátraaljaiak négy mérkőzés után öt ponttal a csoport második helyén állnak, míg a KTE három mérkőzés után pont nélkül a kvartettben.
A csoportból az első két helyezett folytathatja a sorozatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában