Teremlabdarúgás

2023.02.13. 11:49

A Golden Boys csapata nyerte a Matyó Farsangi Kupát

Bélapátfalvai második és egri harmadik hely született a mezőkövesdi felnőtt tornán.

Tóth Balázs

A kupagyőztes Golden Boys csapata

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

A 20 csapatos Matyó Farsangi Focikupán a korábbiakhoz hasonlóan sorjáztak a Heves vármegyei csapatok: kilenc alakulat indult Egerből, Bélapátfalváról, Egerszólátról, Füzesabonyból és Dormándról. Közülük négyen jutottak tovább csoportjukból.  

Délelőtt az egri Torpedo, amely a középdöntőben 1–0-ra verte a mezőkövesdi Szedett Vedett társulatát, s hárman a délutáni csoportokból: a Zöldfülűek, a B-lapáti Ifjak és a Best of EKKE alakulata. 

A középdöntőkben az egri egyetemisták gól nélküli meccsen büntetőkkel maradtak alul a B-lapáti Ifjakkal szemben. Utóbbi gárda kapusát a büntetőpárbajt követően kiállították, így nem játszhatott az elődöntőben. A másik ágon a Zöldfülűek gárdája 3–1-re kikapott a jellenzően egerszalóki és andornaktályai játékosokat felvonultatott Golden Boys alakulatától.

Az elődöntőben a B-lapáti Ifjak utolsó percben elért góllal 1–0-ra legyőzték a tiszabábolnai Pussyslayers csapatát, a másik ágon pedig a Torpedo 1–1-es döntetlent játszott a Golden Boys ellen, majd a büntetőpárbajt előnyről bukta el. A bronzmeccset megnyerték az egriek, akik dr. Gubala Ádám duplájával 2–0-ra verték a bábolnaiakat. A döntő az aranyfiúk fölényét hozta, Gallik Gáborék simán, 4–0-ra verték a bélapátfalviakat.

Az ezüstérmes B-lapáti Ifjak együttese
Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

A Matyó Farsangi Focikupa dobogósai

1. Golden Boys
2. B-lapáti Ifjak
3. Torpedo
4. PussySlayers

A harmadik helyen végzett Torpedo együttese
Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Különdíjak

Gólkirály: Daru Márk (Best of EKKE) 6 találattal
Legjobb kapus: Sztrapkovics Péter (Torpedo)
Legjobb mezőnyjátékos: Érsek Martin (B-lapáti Ifjak)
A döntő legjobbja: Pelyhe Csaba (Golden Boys)
Legszebb gól: Palaticzky Áron (Best of EKKE)

Címkék#teremfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában