Suhanás

2023.02.11. 16:48

A házigazda MVM Mátra Zrt. csapata volt a legjobb óriás műlesiklásban a Mátrában

A házigazda MVM Mátra Zrt. csapata nyerte a hétvégi Villamosenergia-ipari sítalálkozót.

T. B.

Hangulatos versenyt tartottak, remek helyszínen

Forrás: Beküldött fotó

Harminckilencedik alkalommal rendezték meg a Villamosenergia-ipari sítalálkozót, amelynek február 2-án és 3-án Mátraszentistván adott otthont. A női mezőnyben 87-en, a férfiakéban 148-an vágtak neki a lejtőnek, óriás műlesiklásban mérték össze tudásukat a síelők, s különböző korosztályokban, illetve csapatban is értékelték teljesítményüket.

A női abszolútban a házigazda MVM Mátra Energia Zrt. csapatából Fehér Luca végzett az élen, s Pataki Katalin a másodikon, a férfiak között Záprel Imre első, Hadzsi Bence harmadik helyen zárt. A különböző korosztályokban egyéniben kilenc elsőséget és további tizenegy dobogós helyezést értek el a mátrások, de csapatban is ők gyűjtötték be az abszolút elsőségeket a Fehér Luca Blanka, Pataki Katalin Anna, Mészáros Maja, illetve a Záprel Imre, Hadzsi Bence, Záprel Zsombor összeállítású triók révén. A szeniorok között pedig a nők a harmadik, a férfiak első helyen zártak. A családok versenyében taroltak a mátraiak, Fehérék végeztek az első, Záprelék a második, Szőllősik a harmadik helyen. A lejtő ördöge címet Záprel Imre érdemelte ki, a pontversenyt pedig az MVM Mátra Energia Zrt. nyerte meg 148 ponttal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában