Gyász

2023.02.07. 15:53

A Tarnamente SSZE védője a rátámadó kórt nem tudta legyőzni

Gyors lefolyású, súlyos betegség következtében, 56 éves korában elhunyt Bognár Tamás, erdőtelki illetőségű labdarúgó.

B. Cs.

Bognár Tamás (1966–2023)

Forrás: Beküldött fotó

Minden olyan gyorsan történt... A december végén rátört hasi és lábfájást vizsgálat követte, a kezdeti tünetek után pedig daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála az orvosok, amivel szemben végül feladni kényszerült a harcot. 

– Igazi sportemberhez méltó módon kezelte a helyzetet. Tűrte és jól viselte a fájdalmat, ránk való tekintettel nem mutatta ki, hogy belül nagyon nincs rendben – mondta édesapjáról ifj. Bognár Tamás.

A futballal közeli kapcsolatba lakóhelyén, Erdőtelken került a göndör hajú ifjú. A helyi csapatban történt pallérozódást követően felnőttként játszott Tenken, Hevesen, Füzesabonyban, Tarnamérán és Verpeléten, sőt Svájcban is. Igaz, ott sem profiként, hanem a sportág iránti végtelen alázattal, valódi és jó értelemben vett amatőrként rúgta a bőrt. A csapat érdekeit mindig szem előtt tartó játékosként, majd edzőként számíthattak rá társai, ahogy ez jellemezte a civil életben is. 

Öregfiúként a Tarnamente SSZE csapatának védőjeként mutatott példát a fiatalabbaknak arra, hogyan és miként kell hozzá állni az imádott futballhoz.

Sajnos azonban mindez már a múlté, mert három gyermeke és felesége a borzasztóan fájdalmas egy hónap múltán most gyászba öltözött, ahogy teszik mindazok, akik ismerték  és tisztelték a jó lelkű, mindig vidám Bognár Tamást

Nyugodjon békében!

Búcsúzás – Az elhunytat február 9-én, csütörtökön 14.30-kor kísérik utolsó útjára az erdőtelki temetőben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában