Karate

2023.02.21. 19:54

Eb-kvalifikációt értek a Tekeres SK karatékáinak érmes helyezései

Az abasári székhelyű Tekeres SK tarnamérai csoportjának versenyzői Répcelakon szereztek jogosultságot a kontinensviadalon történő részvételre.

B. Cs.

Csintalan Ádám, Nehéz Nóra és Kismárton Zoltán

Forrás: Tekeres SK

A Magyar Karate Szövetség 2023. évi knock-down felnőtt magyar és junior országos bajnokságán a Sensei Csintalan Ádám, Senpai Kismárton Zoltán és Nehéz Nóra alkotta felnőtt csapat formagyakorlatban (kata) szerzett ezüstérme azt jelentette, hogy a trió ott lehet a Göteborgban rendezendő Európa-bajnokságon.

Csivincsik Adél és Csivincsik Laura 
Forrás: Tekeres SK

Küzdelemben (kumite) Csivincsik Laura a juniorok –49 kilogrammos súlycsoportját megnyerte, míg Csivincsik Adél (junior 50–55 kg) a második helyen végzett. Hozzájuk hasonlóan továbbjutott a katában szerepelt Kismárton Zoltán is. Ők hárman a júniusban Debrecenben esedékes Eb-n képviselhetik a Shihan Tóth Attila vezette klubot és a nemzeti színeket.

– Negyven egyesületből 187 nevezés érkezett a Répcelaki Rakurai Karate Egyesület szervezte ob-ra, amelyre a Bott Hungária Kft. jóvoltából jutottuk el – tette hozzá a tarnaméraiak edzője, Kismárton József.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában