Klubélet

2023.04.19. 08:00

A nagyfügedi kis focistáknak a kultúra is fontos

Az Együtt a Gyermekekért Sport és Kulturális Egyesület élt a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány felajánlásával.

B. Cs.

A nagyfügediek szeretnék, ha a sport és a kultúra összekovácsoló erőt jelentene

Szabadság, szerelem – ezzel a címmel tartott előadást Gyöngyösön Rékasi Károly. A színművész Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára készült új irodalmi esttel, amelyre a nagyfügedieket is meghívást kaptak.

– Köszönjük a tiszteletjegyeket a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány képviseletében Farkas Gergelynek, akinek jóvoltából mintegy harmincan utaztuk Nagyfügedről a MATE Károly Róbert Campusán tartott előadásra – közölte a Együtt a Gyermekekért Sport és Kulturális Egyesület elnöke, Botos Ervin. 

– A jegyeket a nyugdíjas klub tagjai, általános iskolások és a labdarúgó gyerekek között osztottuk szét.  Egyesületünk célja, hogy a sport és kultúra jelen legyen a településünkön. Fontos számunkra. hogy minden korosztályt megmozdítsunk, ezért szervezünk ilyen és ehhez hasonló eseményeket, legyen szó kulturprogramról vagy sportrendezvényről.

Botos Ervin kollégáival, Mága Csabával és Bódi Károllyal közösen arra törekszik, hogy a sport és a kultúra összekovácsoló erőt jelentsen.

 – A legfontosabb, hogy mit adunk át a gyermekeinknek, de ettől is lényegesebb, hogy ők mit jegyeznek meg belőle, mennyire lesz ez számunkra fontos, illetve ők majd mit adnak tovább. Hiszen a jövő a gyermekeké – emelte ki Botos Ervin.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában