Labdarúgás

2023.04.12. 14:39

Egerszóláton a sport és közösség kéz a kézben járt Húsvétkor is

Kétszázötven elrejtett csokitojás nyomába eredtek a helyi gyerekek a húsvétvasárnap rendezett Egerszóláti SK II.–Mezőtárkányi SE vármegyei III. osztályú mérkőzés előtt. Ám a fiatalok feladatai ezzel nem értek véget.

B. Cs.

Hangolódás az öltözőben, majd irány a pálya, a felnőttekkel együtt

Forrás: Egerszóláti SK

– Miután minden tojást megtaláltak, közös ünneplés következett üdítővel, rágcsálnivalóval, és természetesen még több csokival – mondta Bata Árpád elnökségi tag, edző, játékos és szervező. – Ezt követően a gyerkőcök Szólát-mezbe bújtak és izgatottan készültek arra, hogy a pályára kísérhessék a hazai csapat játékosait. 

A 90 percen át tartó szurkolás jó hatással volt a házigazdákra, aki a rangadón 3–1-es győzelmet arattak. A lefújás után éneklés, dobolás és füstgránátok következtek, hogy aztán Molnár Attila játékos és baráti köre jóvoltából vacsorával zárják a tartalmas napot, folytatva a hagyományt, hogy a futballmérkőzések mellé egyéb esemény társul. 

Az egerszólátiak második számú csapata nagyon fontos meccset nyert a mezőtárkányiak ellen
Forrás: Egerszóláti SK

– Eddig is hittünk abban, hogy Egerszóláton a sport és közösség kéz a kézben jár, együtt óriási dolgokra vagyunk képesek – emelte ki Bata Árpád. – Korábban is voltak már a lehetőségeinkhez képest ,,nagyszabású” akcióink, gondolok itt mérkőzés előtt szervezett konzervgyűjtésre, vagy a szokásos Jótékonysági Mikulásfutásra, amelyeken az itt élő rászorulók javára gyűjtünk tartós élelmiszert. 

Nem titkolt szándékunk, hogy a falu közösségét építsük, minél több gyerekben erősítve a sport és az egymás iránti barátságot.

Nagyon jó visszajelzésnek számít, hogy többen már a mérkőzés alatt kérdezték, hogy mit szervezünk legközelebb, mert nagyon várják. Köszönjük szépen mindenkinek a segítséget és támogatást!

Öröm a köbön, tojás a kosárban
Forrás: Egerszóláti SK


 

Címkék#Húsvét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában