Kispályás foci

2023.04.09. 16:03

Felsőtárkányban kupagyőztes a Két Diófa FC csapata

A reggeli szemerkélő eső még okozott némi riadalmat, de a sötét felhők távozásával felszabadult örömfoci vette kezdetét szombaton Felsőtárkányban, ahol tíz csapat versengett a Húsvéti Baráti Focikupáért.

S. K.

A Két Diófa FC csapata

Forrás: Gyenes Attila/atiboyphoto

Az Antal Donát, Bajzát Kristóf, Bajzáth-Lubai Zsombor, Bakondi Tamás, Krinszki Benedek, Ruff Renátó, Tóth Kornél összeállítású Két Diófa FC csapata magabiztosan nyerte a csoportküzdelmeket, majd a helyosztókon sem tévesztett lépést. A Két Diófa FC mögött az EjauLazio végzett a második helyen, míg a dobogó harmadik fokáról az All Stars együttese fogadhatta a gratulációkat.
A felsőtárkányi sporttelep műfüves pályáján 24 mérkőzés szerepelt a programban. A szervezők minimum négy, maximum hét fős helyi, illetve helyi kötődésű labdarúgókból álló csapatok számára hirdettek játéklehetőséget. Az együttesek 2x8 perces mérkőzéseken küzdhetnek a helyezésekért a palánkkal határolt műfüves pályán.
– Nagyon örülünk neki, hogy a borongós időjárás ellenére sikerült szabadtéren megrendezni az eseményt – osztotta meg a főszervező, Szőnyi Gábor. – A visszajelzések alapján úgy gondolom, hogy településen van igény a hasonló sportrendezvényekre. Már csak ezért is biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben lesznek még hasonló programok a sportolni vágyóknak. Köszönjük a lehetőséget a helyi önkormányzatnak, a Bükk Színtér Nonprofit Kft.-nek valamint főtámogatónknak a Két Diófa Vendégház és Bisztrónak és a Felsőtárkány Sport Clubnak.

A torna végeredménye

1. Két Diófa FC (Antal Donát, Bajzát Kristóf, Bajzáth-Lubai Zsombor, Bakondi Tamás, Krinszki Benedek, Ruff Renátó, Tóth Kornél)
2. EjauLazio
3. All Stars
4. Jubertus
5. SeniorOK
6. Arany Ászok
7. Nem SLL
8. Kockagombóc
9-10. OMSZ Mentők, Répáshuta FC

Különdíjasok

Gólkirály: Magyar Domonkos (Jubertus) 7 góllal
Legjobb kapus: Ruff Renátó (Két Diófa FC)
Legidősebb játékos: Hegyi Sándor (SeniorOK) 70 éves
Legfiatalabb játékos: Hagymási Kende (SeniorOK) 16 éves

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában