Labdarúgás

2023.04.08. 11:14

Tizenegy gól és Besenyei-parádé a Bélkő–Heves öregfiúk meccsen

Öt meccsen szerzett 19 találattal Besenyei Ferenc toronymagasan vezeti a Heves Vármegyei Öregfiúk Bajnokság góllövőlistáját.

B. Cs.

A Hevestherm-Hevesi LSC Bélapátfalván győztes csapata

Forrás: Hevesi LSC

A 8. forduló nagypénteki összecsapásán a hevesiek visszavágtak a bélapátfalviaknak az ősszel elszenvedett 3–2-es hazai vereségért. A HLSC negyedóra múltán már 3–0-ra vezetett a triplázó Besenyei Ferencnek köszönhetően. A 43 éves támadó a folytatásban még két alkalommal talált a kapuba, és mivel csatlakozott hozzá bátyja, Zsolt és Ducsai József, így a vendégek hét rúgott góllal zárták a párharcot. Hazai részről Nagy Róbert duplázott, míg Lázár Gábor és Pelyhe Csaba egy-egy treffelléssel jeleskedett.

Besenyei Ferenc öt mérkőzésen szerzett 19 góllal vezeti a góllövőlistát a bélapátfalvi Érsek Csaba (13), és az egri dr. Vitányi László (7), Pápai Zoltán (7) duó előtt. 

A hevesiek annak is örülhettek, hogy szurkolóik a havas Bélkő-aljára is elkísérték őket, míg a  házigazdák Barta Péter és Bajzát Zsolt vezetésével vendéglátásban alkottak maradandót. A HLSC ezzel megszakította az éllovas bélapátiak öt sikerből álló győzelmi sorozatát.

Az öregfiúk bajnokság állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

Heves Vármegyei Öregfiúk Bajnokság, 8. forduló:
BÉLKŐ SE-ÖREGFIÚK–HEVESTHERM-HEVESI LSC 4–7 (0–3)
GÓL: Nagy R. 2, Lázár G., Pelyhe Cs., ill. Besenyei F 5, Besenyei Zs., Ducsai J.

TARNAMENTE SSZE–MÁTRAI SE 6–1 (2–1)

GÓL: Erki Z. 2, Farkas O. 2, Báder A. E., Kulics A., ill. Ország J. 


 

 

Címkék#öregfiúk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában