Kispályás foci

2023.05.25. 20:54

A Bosch maklári labdarúgói 67 csapatot előztek meg

Minden eddiginél több csapat, egész pontosan 68 gárda szerepelt az idei Automotive Foci-kupán, ahol a győztesnek járó serleget a Robert Bosch Automotive Steering Kft. csapata hódította el.

B. Cs.

A kupagyőztes Robert Bosch Automotive Steering Kft. csapata

Forrás: Beküldött fotó

Az Ikarus BSE budapesti sporttelepén lebonyolított eseményen az időjárás ugyan nem kedvezett a nevezőknek, ám ez a mezőny létszámára nem nyomta rá a bélyegét. Sőt! A 2016 óta kiírt torna első helyezettjét megillető serleg eddig többnyire a Dunántúlra került, most azonban a maklári telephelyű Robert Bosch Automotive Steering Kft. társulata bizonyult a legjobbnak.

A kiválóan szervezett tornán a makláriak az öt csoportmérkőzés során három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zártak, így jöhetett a folytatás.

A Nagy Róbert vezette társaság a 32 csapatot felvonultató egyenes kiesési szakaszban két győzelem mellett két, büntetőpárbajban elért sikert aratott, amely után már a döntő várt az alakulatra. A fináléban az addig veretlen Magyar Szuzuki Zrt. együttese jelentett ellenfelet. A végig kiélezett aranymeccs döntetlennel ért véget, majd a büntetőknél ismét Helgert Ákosék céloztak a legjobban, így megérdemelten hódították el a vándorserleget.

"Nagy nevek" a kupagyőztesnél

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. első helyezett csapatának tagjai: Varga László (kapus), Helgert Ákos, Huszár György, Ködmön Zsolt, Nagy Róbert, Nagygyörgy Ádám, Nagy Sándor Csaba, Nagy Viktor, Tóth Tamás

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában