Kispályás foci

2023.06.29. 09:58

2. Hollywood-kupa: a lényeg a futball és a jótékonykodás

Húsz csapat lép pályára július 1-jén, szombaton 8 órától az egri Kemping Sporttelepen rendezendő 2. Hollywood-kupa kispályás tornán, ahol jótékony cél is jelentős szerepet kap.

Bódi Csaba

Idén is erős mezőny gyűlt össze

Forrás: Beküldött fotó

– Kezdjük a nemes szándékkal, mert a futball mellett ezt tartjuk a legfontosabbnak az idei rendezvényen is – mondta Tóth Gábor (Csita) szervező. 

–  A tavalyi első kupán 1000 forintért lehetett hűtőmágneseket vásárolni. Az ezek árusításból befolyt összeget, 225 ezer forintot teljes egészében az egri Markhot Ferenc Kórház gyermekosztályának ajánlottuk fel. Ennek sikerén felbuzdulva idén a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját szeretnénk támogatni a játékosokkal és minden további résztvevővel karöltve. Ehhez Hozman Gergő (fhdigital.hu) elkészítette az idei esemény logójával ellátott mágneseket, amelyek megvásárolhatók a szervezőknél a torna ideje alatt is.

A díjazásra nem lehet panasz
Forrás: Beküldött fotó

Tóth Gábor örömét fejezte ki, hogy sikerült elérni a húszas mezőnyt és más vámegyékbe is eljutott a torna híre, így onnan is érkeznek csapatok.

– A nevezési listát nézve sok erős gárda jelentkezett. Jómagam színvonalas mérkőzéseket várok, remélem, a pályára lépő srácok is így gondolják ezt. További vágyam, hogy az elmúlt évihez hasonlóan alakuljon a jótékonysági rész, mert a segítségnyújtást kiemelten kezeljük – közölte a házigazda.

Újdonságként az 1x20 perces csoportmérkőzések közötti szünetekben fiatal korosztályok tartanak bemutatót. A díjazásra ismét nagy hangsúlyt fektetnek és gondoskodnak róla, hogy minden nevezett gárda kedvezményben részesüljön a www.totallsport.com/hu jóvoltából. A torna első helyezettje garantáltan részt vesz az idei Magyar Minifutball Bajnokság Kelet-magyarországi döntőjében.

Jutalmak sora

A torna végén a következő hat különdíj talál gazdára: Legjobb mezőnyjátékos, gólkirály, legjobb kapus, Puskás-díj, ,,All-Star” játékos: 3 fő, legrutinosabb játékos (Nagy László-díj)

A 2. Hollywood-kupa résztvevői

A csoport: Sportszelet, Tiszanána, Arany- Ászok, Arló, Bogács
B csoport: Trógerek, MSE- Német FC, Hollywood, Felnémet, Dr. Zebra
C csoport: Szedett-Vedett FC, Építők, Stáber-Bau, Tarnaörs, Ózd
D csoport: Tye-Tye Felnémet, Egerszalók, Kéményseprők, Labdaszedő Akadémia, Bufi meg a bandája

A torna programja

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában