Kispályás foci

2022.07.04. 20:09

Az 1. Hollywood-kupán a jótékonysági rész felülmúlta a várakozásokat

Az egri Kemping Sporttelepen rendezett 1. Hollywood-kupa felnőtt jótékonysági torna tapasztalatairól a főszervező adott összegzést portálunknak.

B. Cs.

Botló Tibor, Tóth Gábor, Bánka Balázs és Bata Árpád az eredményhirdetéskor

Forrás: Kívés Bence

– Ahogy a sportszakmai célt, úgy a jótékonysági vonatkozást is az elképzeléseinknek megfelelően sikerült megvalósítani – mondta Tóth Gábor (Csita). – Megmozdítottuk Eger és környéke kispályás futball iránt elkötelezett tagjainak egy részét, azonban ez csak a kezdet, mert jövőre szeretnék bővíteni a mezőnyt. Örömteli módon fiatalokból álló társaságok is csatlakoztak hozzánk, utat mutatva a korosztály további képviselőinek. Bízom benne, hogy a tervezett folyatásban még több ifjú gárda nevezésére számíthatunk, és népesebb létszámban tudjuk lebonyolítani a tornát. 

A főszervező olykor parázs hangulatú, máskor csendes mederben zajlott meccsekről számolt be. A csoportmérkőzések után kialakult nyolcas táblára képzett játékosokból álló együttesek jutottak, amelyek közül a Hollywood bizonyult a legjobbnak.

Papp Tamás, Sztrapkovics Péter és Botló Tibor
Forrás: Kívés Bence

– Nem tagadom, örülök, hogy a saját csapatom végzett az élen, de a többiekre is kijár az elismerés az óriási hőségben történt helytállásért és hozzáállásért – folytatta Tóth Gábor. – Köszönettel tartozom közvetlen segítőként Bata Árpádnak, Tóth Szofinak, Rácz Adriennek, Nemes Andreának, Herczeg Anitának. ifj. Nagy Istvánnak, Rácz Gergőnek, Molnár Attilának és Sipos Martinnak, míg a vendéglátásban Rózsavölgyi Dénes vállalt oroszlánrészt. A Minifutball Szövetség részéről megjelent Botló Tibor (BoTi) sok hasznos tudnivalóval látott el és a díjátadásból is kivette a részét. 

A jótékonysági célt illetően is „kihúzhatják” magukat a rendezők. 

– Legnagyobb pozitívumként azt lehet kiemelni, hogy közel járunk a 250 darab hűtőmágnes értékesítéséhez, ami várhatón meg is lesz, tekintve, hogy ezt a részt még nem zártuk le. A kezdeményezés egyértelműen beváltotta a hozzáfűzött reményeket, amiért felsőfokon kijár a dicséret. A torna logójával ellátott, 1000 forintért árult hűtőmágnesek eladásából befolyt összeget a Markhot Ferenc Oktatókórház Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztályának ajánljuk fel – zárta szavait Tóth Gábor. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában