Kispályás foci

2023.06.11. 14:48

Az apci Black Panther a tavalyi ezüst után aranyat hozott Pándról

A Pest vármegyei Pánd községben második alkalommal rendezték meg a Lőrincz Sándor-emléktornát.

B. Cs.

Az apci Black Panther csapata kupagyőztesként tért haza Pest vármegyéből

Forrás: Beküldött fotó

– Egy évvel ezelőtt 12 csapat alkotta a mezőnyt, akkor a második helyen végeztünk, de most sikerült előbbre lépnünk – mondta az apci Black Panther nevű csapat vezetője, Tunyogi Zoltán, akinek vezetésével megnyerte az idén kilenc társulatot felvonultatott tornát a fekete párduc alakulat.

A Panyi Attila, Heidrich Marcos José, ifj. Panyi Attila, Áll Martin, Baranyi Adrián, Oláh Szilveszter, Beleznai Levente és Tunyogi Zoltán alkotta a gárda az ötcsapatos csoportból egy vereséggel a második helyen jutott tovább. 

Az elődöntő 0–0-s eredménye utáni büntetőpárbajt sikerrel zárta az együttes, így következett a finálé azzal a csapattal, amelytől a selejtezőben 4–3-ra kikapott a BP. Az aranymeccs 1–1-es eredménnyel végződött, majd hétméteresekkel 3–2-re az apciak győztek. 

– Jár a gratuláció a csapatnak az egész napos hajtásért, de kiemelés illeti két különdíjasunkat, valamint Heidrich Marcos Josét, aki Miskolcról érkezve először szerepelt velünk. Elnézést kérünk az Apci Torna Egylettől, hogy az utolsó bajnoki meccsre Beleznai Leventével együtt késve érkeztünk – fogalmazott Tunyogi Zoltán.

A torna legjobb kapusaként különdíjban részesült Beleznai Levente, míg Oláh Szilveszter megosztva lett gólkirály.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában