Fallabda

2023.06.25. 11:24

Az egri fallabdázók élvonalba jutással köszöntötték 50. születésnapján a klub menedzserét

Az Egri Squash SE első számú csapata a II. osztály bronzérme után osztályozón harcolta ki a legjobbak közé jutást.

B. Cs.

Gulyás István (jobbról a negyedik) remek ajándékot kapott

Forrás: Egri Squash SE

A gyöngyösi Sportkertben rendezett párharc során az egriek nem engedték kibontakozni győri vetélytársukat. Így a Kiss-Máté Csenge, Vida Benjámin, Boros Dávid és Juhász Áron alkotta négyes – kiegészülve Welesz Balázzsal és Gulyás Bencével – felkerült a honi élvonalba. A vármegyeszékhelyiek ezzel köszöntötték 50. születésnapját az Egri Squash SE menedszerét, Gulyás István.

Csapatbajnoki rájátszás az 1. osztályba jutásért:

ANICO KÉSZHÁZAK EGRI SQUASH SE–ÉLTEX-PSA SE GYŐR 4–0

Kiss-Máté Csenge–Németh Balázs 3–0

Kiss-Máté bátran kezdett, sokat támadott előre, ezzel meglepte és kimozgatta ellenfelét, így győzött az első szettben. A folytatásban Németh nagyobb tempóra váltva elhúzott, de a hajrára visszajött az egri játékos, aki hozta a tie break-et, majd a harmadik játékrészben ismét bátran és pontosan támadva nyerte az összecsapást.

Vida Benjámin–Nagy Ferenc 3–2

A nap meccsét hozta a generációk csatája a balkezes titán Vida és a rutinos Nagy között. A győri játékos nyerte az első játszmát, majd a tempót emelve Vida a másodikat. Utána ellenfele diadalmaskodott, ám Vida nem adta fel a küzdelmet. Tartotta, sőt fokozta a tempót, mi több, biztosan győzött a döntő szettben is.

Boros Dávid–Nagy Simon 3–0
Boros nem igazán hagyta kibontakozni a bokasérüléssel küszködött Nagyot. Az egri játékos végig fölényben játszott és rutinját bevetve magabiztosan nyert.

Juhász Áron–Németh Nándor 1–3
Az olasz junior openről jó erőben visszatérő Németh meglepte Juhászt, aki azonban felvette a tempót és rutinosan felülmúlta riválisát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában