Kosárlabda

2023.06.04. 14:31

Egri győzelmével közelített a négyes döntőhöz a Honvéd

A négyes döntőért rendezett párharc során az NB II. Középcsoportjának B-mezőnyében első helyen végzett fővárosi gárda fölényes győzelmével óriási lépést tett a négy közé jutás felé.

F. B., T. B.

Az egriek (középen) ezúttal könnyűnek találtattak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB II. negyeddöntős párharcának 1. mérkőzésén:

ESZTERHÁZY SC–HONVÉD LUDOVIKA SE 51–82 (10–26, 21–19, 10–16, 10–21)
Eger, Eszterházy-csarnok, 100 néző. V.: Domán I., Marton P.
ESC: Hegedűs G. 7/3, Papp B. 8/3, Pomázi 4/3, Szicsák 14/3, Rékasi 8/3. Csere: Bajusz Á. 9/3, Kátai 1, Baumann, Kerekes H., Sárosi, Kovács K. Játékos-edző: Klepej Roland.
KLEPEJ ROLAND: – Azt kaptuk, amire számítottunk: agresszív, kemény védekezést. A Keleti-csoportban ilyennel ritkán találkoztunk. Fel kell nőni ehhez a védekezéshez és a bírói felfogáshoz, akik engedték ezt a kemény játékot. Egy-két kulcsjátékostól többet várok a visszavágón. Szépen játszott a Honvéd, hajtósak, koncentráltak voltak, látszott, hogy sokkal elszántabbak. Keményebb védekezés, pontosabb támadás kell a visszavágón, mert most alig volt üres dobóhelyzetünk. Az utolsó pár mérkőzésünkön magas pontszámon égtünk, jó kinti dobásaink voltak, most azonban nem találtuk a kinti dobó formánkat.
KÖVETKEZIK: Honvéd Ludovika SE–Eszterházy SC, június 11., vasárnap, 18.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában