Labdarúgás

2023.06.26. 19:54

FC Hatvan: NB III.-as csapathoz távozott a gólkirály

Az NB III. Keleti csoportjának gólkirálya, az FC Hatvan 22 éves támadója, Sármány Kristóf egy év múltán elköszönt nevelőegyesületétől.

B. Cs.

Ma már csak emlék: Sármány Kristóf a hatvani csapat tagjaként

Forrás: Albert Péter /Heves Megyei Hírlap

Sármány Kristóf jött, látott, győzött és most odébb állt, méghozzá a Viharsarokba. A 2022/23-as idényben 21 találattal aranycipős játékos a Békéscsaba 1912 Előre ajánlatára mondott igent. Az NB II.-ből idén kiesett lila-fehérek hétfőn jelentették be a csatár szerződtetését, ahogy tették ezt Pintér Norbert (Kaposvár) esetében is.

– A békéscsabaiak által felvázolt tervek és a saját céljaim egybeestek, ahogy ők, magam is szeretnék visszakerülni az NB II.-be. A fejlődésem szempontjából döntöttem a Csaba mellett, mert mindenképp szerettem volna szintet lépni. Most úgy érzem, jó döntést hoztam. Az FC Hatvan korrekt volt velem szemben, Ofella Zoltán elnök úr azt mondta, ha lesz jobb ajánlatom és lehetőségem, akkor az érdekeimet szem előtt tartva elengednek. Így történt – fogalmazott Sármány Kristóf. 

Az NB III.-as gárda Csató Sándor vezetésével ma kezdte meg öthetes felkészülési programját, amely július 10. és 14. között mátraházai edzőtábort tartalmaz.

Immár lila-fehérben
Forrás: Békéscsaba 1912 Előre

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában