Kézilabda

2023.06.20. 16:38

Füzesabonyból is igazolt a Hatvani KSzSE

Eddig három új játékos csatlakozott a Hatvani KSzSE női csapatához, ahol meghatározó kézilabdázók pótlásáról kell gondoskodni a klubvezetésnek. Az igazán nagy fogás Füzesabonyból érkezik.

S. K.

Molnár Nikolett (a labdával) új kihívásokat talált

Forrás: Jakab Tibor/Heves Megyei Hírlap

A Zagyva-parti gárda a negyedik helyen zárt a 2022/2023-as női NB II. Északi csoportjában. Az utolsó mérkőzésen a Szentendrével játszottak ki-ki mérkőzést Szarvas Regináék, az ezer sebből vérző HKSZSE végül kétgólos különbséggel maradt alul.

– Meggyőződésem, hogy ez a társaság a negyedik helyezéstől többre hivatott. Ha nincsenek sérülések, akár a legfényesebb éremért is versenyben lehettünk volna – jelentette ki a hatvaniak edzője, Bárány Zsolt.

 – Blaskó Viviána, Szarvas Nóra és Dánffy Dorina elvesztése alapjaiban rengette meg a csapatot, a végére már beálló nélkül igyekeztünk felvenni a kesztyűt az ellenfelekkel.

A hatvaniaknál Ledacs-Kiss Szonja, Herczeg Noémi és Szikra Nikolett idény közben köszönt el, míg a szezon végén Antóni Viktória, Rózsa Veronika, Németh Loretta távozásáról adtak hír.

– Az újonnan érkezők közül kétségkívül Molnár Nikolett számít a legnagyobb fogásnak – folytatta Bárány Zsolt. – A rutinosnak számító átlövő, irányító a szintén NB II.-es Füzesabonytól érkezik, míg a 2004-es születésű kapus, Túri Csenge Erzsébet az MTK utánpótlásában, a 2005-ös irányító, Geri Zita Cecília a BVSC-Zugló együttesében pallérozódott. Sáfrán Boglárka a saját utánpótlásból feljebb lépve bizonyíthat a felnőttek között. Azt még nem jelenthetjük ki, hogy végleges a keretünk, ahogy további távozók, úgy újabb érkezők is lehetnek még az elkövetkezendő hetekben.

A HKSZSE Bárány Zsolt irányításával július 24-én kezdi a felkészülést az új bajnokságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában