Kézilabda

2023.06.29. 12:20

Szegedi beálló az Eszterházy SC ötödik nyári szerzeménye

Vass Víta után Simon Armilla is a szintén másodosztályú Levendula Hotel Algyő csapatától érkezik az Eszterházy SC női együtteséhez. A 23 éves beálló az egyetemista gárda ötödik nyári szerzeménye.

S. K.

Simon Armilla (26, háttal) a folytatásban egri sikerekért küzd

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Örülök, hogy Egerben ismét együtt dolgozhatok korábbi szegedi edzőmmel, Farkas Józseffel, akitől nagyon sokat tanultam az elmúlt két évben – fogalmazott Simon Armilla az egri klub honlapján. – Ellenfélként már többször is szerepeltem az Eszterházy-csarnokban, így személyes tapasztalattal is rendelkezem új állomáshelyemről. Kíváncsian várom, mit hoz majd az előttünk álló idény és ezzel együtt a pályafutásom egri időszaka.
Az NB I/B 2022/2023-as szezonjában ötödik helyen zárt Eszterházy SC képviselői korábban Babinszky Lara (Mosonmagyaróvári KC), Gazsovics Virág (Kispest NKK), Vass Víta (Levendula Hotel Algyő) és Zsákovics Sára (Szent István SE) érkezéséről adtak hírt, miután a szezon végén 13 játékos intett búcsút az ESC-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában