Labdarúgás

2023.07.18. 17:00

FC Hatvan: újabb négy labdarúgó írt alá

A Jászberényi FC-től érkezett Fekete Kristóf Zsolt és a legutóbb az Újpest FC II. csapatában szerepelt Burzi Alex után újabb négy játékos szerződtetéséről adott hír az FC Hatvan.

Sike Károly

Sándor Bence a kezdőcsapatba vágyik

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A balhátvédként bevethető 25 éves Sárossy Dániel legutóbb az NB III. Nyugati csoportjában 10. helyen zárt a Balatonfüredi FC alkalmazásában állt, Jászberényből távozva tavasszal 16 mérkőzésen szerepelt a Balaton partiaknál. Ugyancsak a védelmet erősítheti a 21 esztendős Takács Bence Márk, aki a szintén harmadosztályú monoriaktól teszi át a székhelyét Hatvanba.
A középpályán jelenthet alternatívát Zoran Szpisljak vezetőedző számára a mindössze 18 éves Vince Adrián, aki a Mezőkövesd Zsóry II. csapatával az elmúlt szezonban az U19-es bajnokságban, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztályban szerepelt.

Sándor Bence visszatérőnek számít. A 25 esztendős hálóőr fél év jászberényi kitérőt követően csatlakozik ismét a Zagyva-partiakhoz.

– A tavaly nyári távozásom után is kapcsolatban maradtam a hatvani vezetőkkel és örömmel fogadtam a megkeresést, hogy térjek vissza a csapatba –  fogalmazott Sándor Bence a hatvani klub honlapján. – Igyekeszem minél több játéklehetőséghez jutni és azt a formát nyújtani, mint amikor feljutottunk az előző szezonban az NB III.-ba. Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz egyszerű dolgom, de mindent meg teszek azért, hogy kivívjam a kezdőcsapatba kerülést és főszerepet vállaljak a sikerekből.

Szerdán a hatodik edzőmérkőzését játssza az FC Hatvan. Karácsony Dávidék 18 órától a Pest vármegyei I. osztályban szereplő Veresegyház VSK együttesét fogadják a Népkert Sporttelepen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában