Labdarúgás

2023.07.24. 16:50

Heréden új csapatot kell építeni Német Gyulának

Nyolc érkező és kilenc távozó futballistáról adott hírt a Heréd LC.

Bódi Csaba

Fótos László (piros-fehérben) visszatérőnek számít

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A jelentős játékvándorlás következtében nyáron szinte teljesen új csapatot kell építeni Német Gyula edzőnek a Heves vármegyei I. osztályban legutóbb 6. helyen végzett együttesnél. A piros-fehérek közösségi oldalán megjelent, mindenre kiterjedő összeállításból kitűnik, hogy Bárkányi Arnold (FC Hatvan), Mohácsi Gábor (Jázmin Út-Vámosgyörk), Fótos László, Ivony Attila (mindketten Energia SC Gyöngyös), Darabont Dániel (Bánk-Dalnoki LA), Bolbás Máté (Airnergy FC), Prága Kristóf és Nagy Szabolcs (mindkettő Jászfényszaru VSE) a HLC-ben folytatja pályafutását.

Az átigazolási időszak eddigi részében Penczner Vilmos (Jászfényszaru VSE), Bóta Márton (Tápiósági KSK), Héder Norbert (Felsőpakonyi KSE), Balog Bence (Héhalom SE), Heinczinger Barnabás (Ausztria), Gedei Krisztián (?), Németh Szabolcs (?), Micskó Márk (leállt) és Tóth Patrik (leállt) köszönt el a klubtól. Több friss szerzeménnyel már nem számolnak a herédiek, ezzel együtt nem kizárt, hogy a keretben még lesz változás.

Jönnek a szomszédok

A HLC negyedik felkészülési mérkőzését kedd este játssza a Petőfibányai SK ellen. Az I. osztályban újonc piros-feketékkel szembeni párharc 18.30-kor kezdődik a Markó Ferenc Sporttelepen. A két gárda a 2023/24-es pontvadászat 4. fordulójában találkozik újra. Azt az összecsapást szeptember 23-án 16 órától rendezik a petőfibányaiak felújított játékterén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában