Labdarúgás

2023.08.28. 20:50

Debreczeni debreceni emlékei Dzsudzsákkal

Huszonkét évvel ezelőtt egy csapatban futballozott az Eger SE és a DVSC csapatkapitánya.

Bódi Csaba

A 2001-ben készült képen Dzsudzsák Balázs (elöl, jobbról az első) mellette Debreczeni Dávid az Olasz Focisuli csapatában

Forrás: családi album

– Nagyon örülök, hogy a DVSC ellen játszhatunk, ugyanis ott nevelkedtem, rengeteg szép emlék jut eszembe arról az időszakról – mondta az Eger SE védője, Debreczeni Dávid. 

A játékost arról kérdeztük, mit szól ahhoz, hogy az NB III.-as piros-kékek az NB I.-es Loki ellen mérkőznek a Mol Magyar Kupa 3. fordulójában, mint az kiderült a hétfő esti sorsoláson.

– A két fiam, Dávid és Donát Loki-szurkoló, a kedvencük pedig Dzsudzsák Balázs, aki gyerekkori barátom. Hajdan, még 2001-ben együtt futballoztunk az Olasz Focisuli csapatában, Hegedűs Gábor kezei alatt. Remélem, Balázs pályára lép majd ellenünk. Számomra mindenképp nagy találkozó lesz a DVSC elleni párharc.

Dzsudzsák Balázs a Debreczeni fiúkkal Mezőkövesden
Forrás:  családi album

A 37 éves „Dungesz” biztos benne, hogy sok szurkoló lesz kíváncsi a mérkőzésre, ahol szeretnének jó eredményt elérni.

– Négy éve sikerült megnehezíteni a Mol Fehérvár FC dolgát (2–4), most is erre készülünk – adta ki a jelszót Debreczeni Dávid.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában