Tenisz

2023.08.14. 20:39

Las Vegasból is érkezett oktató a Gyöngy TC táborába

Szakmai vezetőként a labdarúgás világából ismert Tóth Dénes mutatott irányt.

Bódi Csaba

Több mint két tucatnyi fiatal volt kiváló kezekben a nyári összetartás során

Forrás: Gyöngy TC

A visszajelzések alapján a résztvevőknek rendkívüli élményt nyújtott a Gyöngy Tenisz Club által első alkalommal szervezett nyári tábor. Az ötnapos összetartáson a gyerekek kiváló oktatókkal, tanárokkal és edzőkkel tölhettek tartalmas időt. 

A gyöngyösi meghívottak közé tartozott a Las Vegas-i egyetem (University of Nevada) ösztöndíjas teniszezője, Kovács Zita is. 

A korosztályos magyar bajnok és felnőtt bajnoki ezüstérmes, tarnamérai illetőségű játékos mellett a gyöngyösiek szenior világbajnoka, Szekrényes Zsolt is mutatott mesterfogásokat a fiataloknak. 

Kovács Zita oktatóként tért vissza oda, ahol korábban ő is készült 
Forrás: Gyöngy TC

A tábor előkészítésében és lebonyolításában Lencsi Berhés Ildikó táborvezetőként, Tóth Dénes szakmai vezetőként, a két pályatulajdonos, Bezzegh Zoltán koordinátorként, illetve Papp Norbert marketing felelősként, Nagy Gábor testnevelő tanár, Balogh Norina és Szabó Eszter oktatóként, Mladoniczky Laura és Bezzegh Luca segítőként vállalt szerepet.

A gyerekeknek maradandó élményt nyújtott kurzus végén az ifjak egybehangzóan ígérték: jövőre visszatérnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában