Futsal

2023.09.05. 14:52

Energia SC: a közösen eltöltött évek jelentenek támaszt Berkeséknek

Változatlan kerettel várja a szeptember 11-i bajnoki rajtot az Energia SC Gyöngyös NB II.-es férfi csapata. Berkes László együttese a Keleti csoport nyitányán a fővárosi Airnergy FC gárdáját fogadja a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

Sike Károly

A gyöngyösi Marosi Jánosék (elöl) hazai pályán kezdenek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Nem tudtunk új játékost igazolni, így a rutinunkra és a közösen eltöltött évekre támaszkodva kezdjük az új idényt – jelentette ki Berkes László. – Igyekszünk majd olyan megoldást találni, hogy az előző szezonnal ellentétben az idegenbeli mérkőzésekre is kellő létszámban tudjunk kiállni. Tavaly ez jelentette az egyik legfőbb gondot, ezt valahogy orvosolni kell. Hétköznapokon a korai indulás munkahelyi elfoglaltságok miatt sokak számára megoldhatatlan feladatot jelentett. Igyekszünk majd a fiatalokat is minél jobban bevonni a felnőttcsapat életébe.
Arra a kérdésre, hogy milyen célokkal vágnak neki a 2023/2024-es szezonnak, a játékos-edző így válaszolt:

– Szeretnénk újra részesei lenni a felsőházi rájátszásnak, hogy a bennmaradásunkat mielőbb bebiztosítsuk – jelentette ki a szakember. – Ha ez sikerül, a bajnokság második felében már felszabadultabban játszhatunk. Merészebb célokat egyelőre nem tűzhetünk ki.

A mezőny
A NB II. Keleti csoportjának mezőnye: Airnergy FC, Csenger Futsal, Energia SC Gyöngyös, Gyulaházai Futsal, Kincsem Lovaspark Futsal, MEAFC-Miskolc, Nyírség FC, Rubeola FC, Tiszaföldvár SE, VS Dunakeszi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában