Labdarúgás

2023.09.05. 18:37

Gyöngyösi AK: tudják, mit vállaltak, nincs napirenden az edzőkérdés

Hat mérkőzés, hat vereség. Eddig ez szerepel az újonc Gyöngyösi AK NB III.-as csapatának neve mellett az Északkeleti csoport tabelláján.

Bódi Csaba

Majzik Zoltán. Vereség után az edző nagyon magányos tud lenni

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Ne is beszéljük erről, mert tudjuk, mit vállaltunk” – ezt mondta Kozma Zsolt elnök úr, amikor felvetődött annak kérdése, hogy a közös munka folytatódjon-e. 

Fentiek Majzik Zoltán szavai, a Gyöngyösi AK vezetőedzője keddi érdeklődésünkre árulta el a párbeszéd röpke részletét, majd kitért arra, mi állhat az eredménytelenség hátterében.

– A keretünket a 26 éves Szabó Tomi kivételével csak 25 év alatti játékosok alkotják – közölte a szakvezető. 

– Tudom, ez nem érdem, ugyanakkor fontos befolyásoló tényező, mint ahogy az is, hogy későn álltunk össze. Néhány embernél még keressük, hol lenne a legjobb helye a csapatban. A munka fárasztó, de kitartóak vagyunk és megyünk előre. A játékosok érzik a felelősséget, miközben az edző a vereség után nagyon magányos tud lenni...

A pont nélkül, 16. helyen álló Gyöngyösi AK szeptember 9-én, szombaton 16 órától a nyolc ponttal 9. helyen tanyázó Tiszaújvárost fogadja a győzelem, vagy legalább a döntetlen reményében.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában