Torna

2023.09.14. 10:27

Veretlenül lett második a Kötivizig csapata

Fordulatokkal, izgalmakkal telt a tiszai vizigek rangadója szeptember 8-án.

Molnár Helga

A Kötivizig csapata kiválóan szerepelt a tornán

Forrás: kotivizig.hu

Az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság szervezésében szeptember 8-án Algyőn rendezték meg a tiszai igazgatóságok hagyományos kispályás labdarúgó tornáját – írja a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) honlapján.

A baráti hangulatú találkozón a Körös-vidéki, a Közép-Tisza-vidéki, a Tiszántúli és az Alsó-Tisza-vidéki vízügyi igazgatóságok árvízmentesítést és folyógazdálkodást végző osztályaiból verbuvált, maximum 12 tagú csapatok körmérkőzéses formában, 2-szer 10 perces játékidőben csaptak össze. A szabályok szerint a pályán egyidőben 5+1 ember tartózkodhatott, közülük legalább egy hölgynek állandóan a játéktéren kellett lennie. A győzelemért 3 pont, a döntetlenért pedig 1 pont járt.

A rangadó bővelkedett izgalmakban, a pontösszesítést, egyben a Körös kupát a házigazda ATIVIZIG nyerte. A Kötivizig gárdája ezüstéremmel vigasztalódhatott úgy, hogy nem vesztett egy mérkőzést sem, sőt a győztes csapatot sikerült megvernie.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában