Labdarúgás

2023.10.22. 09:42

A hevesi lányokat a herédiek gólja ébresztette fel

Báder János tanítványai az első félidőben csak egy kihagyott büntetőt tudtak felmutatni. Szünet után viszont jöttek a gólok is.

Bódi Csaba

A hevesiek az eddigi hat forduló során nyolc pontot gyűjtöttek

Forrás: Beküldött fotó

A Heves vármegyei leány U19-es bajnokság 7. fordulójában a dobogóra lépés lehetősége lebegett a hevesiek szeme előtt. A siker nem maradt, ám ezt megelőzte egy s más.

– Hevesi Brazil Csaj csapatommal a mérkőzés tétjét a harmadik hely jelentette  a herédiek ellen – mondta a Hevestherm-Hevesi LSC edzője, Báder János.

–  Rég nem látott szép számú közönség előtt, az első félidőben csak egy kihagyott büntetőt tudtunk felmutatni. A második játékrészben a Heréd vezetést jelentő gólja a lányokban mintha egy gombot nyomott volna meg. Onnantól kezdve szívvel lélekkel küzdöttek a lányok és Mihácsi Ágika duplájával, illetve Mága Dorina góljával megnyertük a meccset, ezzel pedig felléphettünk a dobogóra. Az ellenfél szerencsétlen helyzetben megsérült játékosának mielőbbi gyógyulást kívánunk, a nézőknek pedig köszönjük a szurkolást.

Heves Vármegyei Leány U19 7. forduló: 
HEVESTHERM-HEVESI LSC–HERÉD LC 3–1 (0–0)
GÓL: Mihácsi Á. (33., 45.), Mága D. (50.), ill. Konkoly H. (32.)

További eredmények:

Jászberényi FC–Hatvani Lokomotív SE 5–1
Tehetség SE–Ózdi VSE 6–1

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában