Labdarúgás

2023.10.26. 16:19

A Maklár szívesen lenne Heves vármegye Paksi FC-je

A támadójátékot tekintve a Maklár SE szívesen lenne a Heves vármegyei I. osztály Paksi FC-je. Ezt a 10. fordulóban is bizonyítaná a gárda az egerszalókiakat fogadva.

Bódi Csaba

A várható kezdőcsapatok

Forrás: adatbank.mlsz.hu

Szombat, 14.30: 

MAKLÁR (5.)–EGERSZALÓK (9.)

Maklár, Adler Sándor Sporttelep. V.: Pádár Szabolcs (Forgó, Somogyi).

– Egyértelműen a támadó futballt részesítjük előnyben és ez független az aktuális ellenfél helyezésétől – közölte a makláriak edzője, Sipos Lajos, aki Csomós Jánossal együtt nyártól vezényli a kék-fehéreket.

– Természetesen sosem mindegy a vetélytárs játékereje, ezt tapasztaltuk a Lőrincivel és a Gyöngyöshalásszal szembeni mérkőzésen, amikor nem jött össze az, amit terveztünk. Jómagam azonban azt sem bánnám, ha mi lennék a vármegyei I. osztály Paksi FC-je, gondolva itt a gólokban gazdag eredményes játékra. Az eddigi eredményeinket nem értékeljük túl, szeretnénk minél jobban futballozni és persze minél több pontot gyűjteni.

A 13 pontos makláriak eddig nyolc bajnoki mérkőzést játszottak (ebből ötöt vendéglátóként), melyek közül négyet megnyertek, egyszer ikszeltek, három esetben pedig kikaptak. 

A bajnokság állása 
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

A negyedik idegenbeli meccsükre készülő egerszalókiak nyolc meccsen kilenc egységet tudhatnak a magukénak, a mérlegük két győzelmet, három döntetlent és három vereséget tartalmaz.

– Mindenkitől kicsivel több felelősségre van szükség a saját posztján – rögzítette az Egerszalók SE játékos-edzője, Montvai Tibor. 

– Idén eddig elmaradtunk a tavalyi teljesítménytől, igaz, négy-öt ponttal lehetne többünk és akkor jóval előrébb állnánk a tabellán. Azt látni kell, hogy az élmezőnyt alkotó csapatok erősebb játékoskerettel rendelkeznek, de mögéjük fel lehet zárkózni, és mi szeretnénk ezt megtenni. Legutóbb két hete Bélapátfalván nyertünk, és a Füzesabonytól elszenvedett vereséget követően jó lenne újra megérezni a győzelem ízét.

Sokat dobna rajtunk, ha Maklárról három ponttal térhetnénk haza. 

A házigazdák jó csapatot alkotnak, amely gárdával szemben az előző pontvadászatban sem ősszel, sem tavasszal nem bírtunk, mindkét párharc döntetlennel zárult. Úgy vélem, hogy a győzelmi esély nekünk is ugyanúgy megvan, mint a hazaiaknak, de ez önmagában nem elégséges, ha a pályán nem köszönnek vissza azok a dolgok, amelyeket a mérkőzés előtt megbeszélünk – zárta szavait Montvai Tibor.

A további program 

Szombat, 14.30:

BÉLKŐ SE-BÉLAPÁT (11.)–HEVESTHERM-HEVESI LSC (8.)
Bélapátfalva. V.: Nagy Péter (Szigetvári M., Dajkó).

ENERGIA SC GYÖNGYÖS (7.)–HERÉD (6.)
Gyöngyös, Sport út. V.: Juhász Sámuel (dr. Kincses, Király).

BESENYŐTELEK (13.)–FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT (4.)
Besenyőtelek, dr. Vass Géza Sporttelep. V.: Varga László (Törtei, Csathó).

Szombat, 15.00:

EGER SE II. (10.)–MARSHALL-ASE (3.)
Eger, Felsővárosi Spt., műfű. V.: Sohajda László (Kecskés, Májer).

Szombat, 16.30: 
LŐRINCI (2.)–PETŐFIBÁNYA (12.)
Selyp, Lőrinci Sporttelep. V.: Várallyay Miklós (Juhász Á., Szigetvári Zs.).
Szabadnapos: Gyöngyöshalász (1.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában