Kézilabda

2023.10.06. 11:42

Eltérő stílusú csapatok találkoznak Gyöngyösön

A Carbonex-Komló elleni mérkőzéssel kezdődik az ősz talán legfontosabb hónapja a HE-DO B. Braun Gyöngyös férfi csapata számára. A mátraaljaiak októberben a baranyaiak mellett megmérkőznek a QHB-Egerrel, a Fejér B.Á.L. Veszprémmel és a Dabassal is. 

Sike Károly

A gyöngyösi Martin Potiskék (9) rangadóra készülnek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB I. 5. fordulójának mérkőzése:

HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS (12.)–CARBONEX-KOMLÓ (13.)
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok, szombat, 18.00. V: Horváth P., Marton B.
A mátraaljaiak négy mérkőzést követően egy győzelemmel állnak a tabellán. Az újonc PLER-Budapest elleni siker adhat erőt a gárdának, amely a Telekom Veszprém, az OTP Bank-PIck Szeged és az FTC-Green Collect együttesével szemben könnyűnek találtatott.
– Az ősz talán legfontosabb hónapja következik, az októberi meccseken szeretnénk a lehető legtöbb pontot gyűjteni – fogalmazott a gyöngyösiek edzője, Bíró Balázs a klub honlapján. 

– Számunkra most kezdődik igazán a bajnokság, jönnek azok az ellenfelek, amelyek ellen reális esélyünk lehet a pontszerzésre. 

Az első lépés ezen az úton a Komló elleni összecsapás, ami mindig nagy érzelmeket kiváltó, heves csatát hoz, férfias küzdelemmel párosulva. Eltérő stílusú csapatok csatája lesz, amiből remélhetően mi kerülünk ki győztesen. Ehhez azonban szurkolóinkra is szükségünk lesz.
A gyöngyösiekhez hasonlóan a Komló is négy mérkőzésen van túl, ám pontot még nem sikerült szereznie: a NEKA, a Budakalász, a Szeged és az FTC is jobbnak bizonyult a bányászoknál, akik vélhetően kettős erőbedobással érkeznek a Dr. Fejes András Sportcsarnokba.

Jótékony célt szolgálnak
Október a rák elleni küzdelem hónapja, amiből a GYKK is kivenné a részét. A Gyöngyösi Kézilabda Klub a mérkőzés jegybevételét a Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi alapszervezetének ajánlja fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában