Kispályás foci

2023.10.04. 12:59

Gyöngyösi Szüret-kupa: ezüst a Bezzegh Kertnek, Fótos a legjobb

Rendhagyó módon, kétnapos tornával, városi ünnepi rendezvény keretében zárta le a nyarat a Gyöngyös Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség (GYVKLSZ).

Bódi Csaba

Fótos László legjobb mezőnyjátékosként vehetett át különdíjat

Forrás: GYVKLSZ

Az 1. Gyöngyösi Szüret-kupa pénzdíjas torna mérkőzései a Kömlei Károly Sporttelep centerpályáján kialakított, három szabvány méretű játéktéren zajlottak. 

– Több hónapon át tartó szervezőmunka előzte meg az eseményt és számos nehézség állt az utunkba, mire végül 16 csapat adta le a nevezését – mondta a GYVKLSZ elnöke, Molnár Ferenc. 

– Meglepetésre és egyben nagy örömünkre, többen érkeztek egész távolról is. Jöttek futballisták Budapestről, Salgótarjánból, Tárnokról, Hatvanból, Visznekről és Sajóládról is, miközben helyi gárdák is vállalták a küzdelmeket. A torna döntője izgalmas párharcot, látványos játékot és sima tárnoki győzelmet hozott. A Futottak még csapata teljesen megérdemelten, 3–0-s győzelmet aratott a Bezzegh Kert együttesével szemben. 

A győztes 150 ezer, a második 100 ezer, míg a harmadik helyezett Universal Leasing csapata 50 ezer forontos pénzdíjjal gyarapodott. 

Az ünnepélyes díjátadásra a Gyöngyös Fő terén felállított nagyszínpadon, több száz ember előtt kerül sor. Úgy véljük, remek hangulatban és igazi futballidőben sikerült megrendezni a tornát sportszerű csapatok részvételével. A visszajelzések abszolút pozitívak voltal és támogatóink is elégedettségüket fejezték ki a szervezést illetően. Bízunk benne, hogy a kedvező visszhang kellően meghozta a résztvevők kedvét ahhoz, hogy jövőre is megmérettessék magukat, valamint olyan csapatok is csatlakoznak, akik ezúttal egyéb okokból kifolyólag távolmaradtak – zárta szavait Molnár Ferenc.

A díjátadás a Fő téren zajlott 
Forrás: GYVKLSZ

Az 1. Gyöngyösi Szüret-kupa dobogósai

1. Futottak még
2. Bezzegh Kert
3. Universal Leasing
4. OKTAT 60-Karifa

Különdíjak

Legjobb mezőnyjátékos: Fótos László (Universal Leasing)
Gólkirály: Monori Norbert (Futottak még)
Legjobb kapus: Kardos Bálint (Futottak még)

Dominimum ág

1. Black White
2. Bezzegh Étterem
3. Meglepetés SE (a GYAK fiataljai) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában