Labdarúgás

2023.10.30. 18:34

Gyűjtés az egykori egri labdarúgó, majd játékvezető gyógykezelésére

Az Ipolyvece-Agria FC csapatához 2002 nyarán igazolt Novajról a betegséggel küszködő, mezőkövesdi illetőségű Demeter János.

Bódi Csaba

Demeter Jánosra (jobbról) a Hírlap-kupa teremlabdarúgó-tornán is rendre számíthattunk Archív fotó

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az 53 éves sportember egykor labdarúgóként a megyei bajnokságban szerepelt Novaj SE-ben és az NB III.-ban érdekelt Ipolyvece-Agria FC nevű egri együttesben futballozott. Jelentősebb pályaívet azonban játékvezekőként futott be azok után, hogy már 15 éves korában vizsgát tett. Sípmesterként 2003-tól számíthattak rá úgy, hogy 2007 és 2015 között országos kerettagként 381 NB I.-es és NB II.-es mérkőzésen tevékenykedett. Ezt követően ellenőrként járta a pályákat.

A sokat által Döme becenéven ismert bíró rosszindulatú arcüreg daganattal küzd. 

Gyógykezelésére adománygyűjtést szervez a Mezőkövesd Zsóry FC. Az NB I.-es klub dedikált mezt és dedikált labdát ajánlott fel licitálásra, a befolyt összeget a játékvezető kapja. A licit győztesei a Mezőkövesd Zsóry FC–Debreceni VSC mérkőzésen vehetik át a relikviákat. A hétvégi bajnoki mérkőzésen a kihelyezett adománygyűjtő dobozokba is el lehet helyezeni a felajánlásokat.

Demeter János bankszámlaszáma: K&H Bank 10404247-90823680-01100000

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában