Labdarúgás

2023.10.08. 20:07

Hatvani győzelem 67 nap múltán

Augusztus másodika óta hosszú idő, egész pontosan 67 nap telt el, amíg NB III.-as mérkőzésen győzni tudott az FC Hatvan csapata. Az Északkeleti csoport 10. fordulójában elért hazai siker során sajnálatos eset is történt a pályán.

Füzesi Bálint

Burzi Alex (17) kezde a hazaiak részéről a gólszerzést Hatvanban

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–TISZAÚJVÁROS 3–1 (1–0)

Hatvan, Népkert Sporttelep, 150 néző. V.: Virág András (Czeglédi B., Bencze A.).
HATVAN: Menczeles – Takács, Szabó Sz., Czibolya, Kitl, Karácsony, Sárossy (Fekete, 73.), Burzi, Tarjáni, Fellner (Benkó, 75.), Dinka. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.
TISZAÚJVÁROS: Herceg – Papp, Oláh B., Bussy, Vitelki (Nagy D., 61.), Tóth B. (Kollár, 87.), Lőrincz (Tóth S., 51.), Erős (Vajda, 46.), Varjas, Ivánka, Valkay. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

A 29. percben a tiszaújvárosiak csapatkapitánya Lőrincz Patrik ütközött saját kapusával, aminek következtében lent maradt a földön és három-négy percre el is veszítette az eszméletét. A játékos bal szemöldöke felszakadt, majd a kiérkező mentők látták el a sérülést és kórházba is szállították. A találkozó a mentőre való várakozás miatt több mint negyedóra szünet után folytatódott.

GÓL: Burzi A. (45+14.), Benkó (89., 90+2.), ill. Oláh B. (90.)
JÓK: Tarjáni, Takács, Szabó Sz., Burzi, Benkó, ill. az egész vendégcsapat.

ZORAN SPISLJAK: – Sajnálom, hogy a mérkőzés egy sajnálatos esettel kezdődött az ellenfélnél. Az elejétől fogva kézben tartottuk a mérkőzést, s bár nehezen tudtuk megszerezni a vezetést, azonban ezután felszabadultak a gátak. Sok helyzetet tudtunk kialakítani és a végén két újabb gólt tudtunk szerezni. Gratulálok a csapatnak, sok energiát tettünk ebbe a meccsbe és megmutattuk, hogy sokkal több van bennünk, mint amit eddig nyújtottunk.
VITELKI ZOLTÁN: – Gratulálok a hazai csapatnak! 

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában