Labdarúgás

2023.10.20. 15:13

NB III: idegenbeli matiné vár a Gyöngyösre és az Egerre

Diósgyőrben és Debrecenben vasárnap délelőtt, Hatvanban pedig holnap kora délután kezdődik a Heves vármegyei NB III.-as csapatok mérkőzése, mégpedig az Északkeleti csoport 12. fordulójában.

Bódi Csaba

A gyöngyösiek ezúttal a DVTK II. vendégeként kísérlik meg a győzelmet

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Vasárnap, 11.00:

DEBRECENI EAC (5.)–EGER SE (9.)
Debrecen, DEAC Sporttelep. V.: Sándor Csaba (Benkő, Flinta).

Egyre égetőbb a csatárhiány az egrieknél, akik már nagyon szeretnék a soraikban tudni az augusztus eleje óta sérült Beliczky Gergőt. A nyáron az NB II.-es Csákvárról igazolt támadó hiányában többen szerepeltek már a csúcs ék pozícióban, ám a megnyugtató megoldást eddig nem sikerült megtalálni. Hiába a támadószellemű taktika, ha aggasztó gólínség sújtja a gárdát. Kár, hogy Lázok János vezetőedző nem húzhat szerelést...

Vasárnap, 11.00:

DIÓSGYŐRI VTK II. (11.)–GYÖNGYÖSI AK (16.)
Miskolc, DVTK Edzőközpont. V.: Leél-Őssy Ádám (Végh, Vargha).

A sorban negyedik mérkőzését házigazdaként játszó diósgyőri tartalékcsapat otthonában azzal a tudattal lépnek pályára a gyöngyösiek, hogy utóbbi három mérkőzésükön két pontot szereztek. Ez persze éppen csak több a semmitől, de kapaszkodónak megteszi, arról nem is beszélve, hogy minden sorozat megszakad egyszer, vagyis a GYAK nyeretlensége sem tart örökké. Ki tudja, lehet, hogy erre a diósgyőri vendégjátéka alkalmával kerül sor.

A játéknap teljes programja
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

Vasárnap, 13.00:

FC HATVAN (10.)–SALGÓTARJÁNI BTC (15.)
Hatvan, Népkerti Sporttelep. V.: Drabon Barnabás (Ifj. Imrő, Hegedüs).

A hosszúra nyúlt nyeretlenségi böjt után az elmúlt két mérkőzésen négy pontot gyűjtött hatvaniak bizakodóak lehetnek a salgótarjániak ellen. Ehhez az alapot a mutatott teljesítmény és az eredményesség szolgáltatja. A Zagyva-parti gárdának ezzel együtt nem árt résen lenni és a túlzott derűlátás is visszaüthet. Az újonc SBTC ugyanis arra feltétlenül képes, hogy elrontsa a hazaiak játékát. A nógrádiak az eddigi tizenegy forduló során nyolc pontot szereztek, melyek közül ötöt idegenben gyűjtött a gárda, amiből az mindenképp levonható következtetésként, hogy illendő komolyan venni a fekete-fehéreket. 

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában