Labdarúgás

2023.11.03. 10:23

Az Eger SE és az FC Hatvan aligha örülne a döntetlennek

A gyöngyösiek pontszerzése csodaszámba menne az NB III. Északkeleti csoportjának 14. fordulójában, amelynek során csapataink vasárnapi vendégségbe utaznak.

Bódi Csaba

A hatvaniak (kékben) augusztusban 1–1-es döntetlent játszottak a fürediekkel

Forrás: Pesti József/Új Néplap

Vasárnap, 11.00:

ÚJPEST FC II. (6.)–FC HATVAN (11.).

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma. V.: Holczbauer Flórián (Farkas G. Z., Keszthelyi K.).

Csak három pont a különbség a csapatok között, ám annyiban mindenképp nagy különbség mutatkozik a teljesítményben, hogy míg az újpesti fiatalok vagy győznek (6 siker), vagy kikapnak (6 vereség), addig a hatvaniak három győzelem mellett már hét döntetlennél járnak. Vagyis a stabilitás a vendégek mellett szól, és ha sikerül a helyzetkihasználáson javítani, akkor meg lehet a Zagyva-partiak őszi második idegenbeli győzelme.

Vasárnap, 13.00:

PUTNOK FC (1.)–GYÖNGYÖSI AK (16.)

Putnok, Várady Béla Sportközpont. V.: Valu Tibor (Benkő, Sztányi).

Most aztán valóban lehet felszabadultan, ugyanakkor nagyon fegyelmezetten futballozni a gyöngyösieknek. Az éllovas putnokiak és a sereghajtó mátraaljaiak között nem kevesebb mint 32 pont a különbség, ami óriásinak számít. Amennyiben a borsodiak csak a  tabellát nézik, akkor az átcsaphat könnyelműségbe és lehet némi keresnivalója a GYAK-nak, ellenkező esetben a tisztes helytállás jelenthet alapvetést.

Vasárnap, 13.00:

TISZAFÜREDI VSE (15.)–EGER SE (10.)

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep. V.: Vinter Béla Gábor (Elek, Bense).

Az egriek kilencedik, egyben utolsó idegenbeli mérkőzésüket játsszák az idén, a füredi fellépést követően három hazai meccsel zárul az év. A TVSE ősszel nagyon szerényen szerepel, az esélyek inkább az ESE mellett szólnak, igaz, ez csupán kincstári optimizmus, mert, ha az elmúlt négy mérkőzést nézzük, akkor a megszerzett két ponttal nem túl derűs a kép a piros-kékeknél.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

A további program

SZOMBAT
13.00: Kisvárda II.–Karcag

VASÁRNAP
11.00: DVTK II.–Cigánd
11.00: DEAC–Tiszaújváros
13.00: Sényő–DVSC II.
13.00: REAC–SBTC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában