Táncsport

2023.11.22. 13:05

Fortuna TSE: félezren rokiztak a gyöngyösi Magyar Bajnokságon

A világ élvonalához tartozó honi versenyzőkkel a mezőnyben rendezték Gyöngyösön az akrobatikus rock and roll szakág 2023-as Magyar Bajnokságát.

Bódi Csaba

A szakág képviselőire sokan voltak kíváncsiak

Forrás: Fortuna TSE

Egy évvel korábban Eger volt a helyszíne a versenynek, míg idén a Dr. Fejes András Sport-, és Rendezvénycsarnokot töltötték meg a nézők a bajnoki viadal kedvéért. Az akrobatikus rock and roll legrangosabb hazai versenyén 20 egyesületből érkezett több mint 500 fellépő kilenc kategóriában mérte össze a tudását.

–A világszínvonalú mezőnyben táncosaink szépen teljesítettek, eredményeikre büszkék vagyunk – közölte a házigazda Fortuna TSE vezetője és edzője, Pelyhéné Járdány Zsuzsanna.

Bízunk abban, hogy a generációváltás és a Covid okozta nehézségeken túllendülve hamarosan ismét lesz döntős vagy dobogós versenyzőnk úgy, ahogy ez korábban megszokott volt. A bajnokságra egy héttel az egri területi verseny után került sor. Szponzorainknak és szülői csapatunknak ezúton is köszönjük a támogatást.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában