Táncsport

2023.11.14. 16:51

A legifjabb táncos két és fél éves volt az egri minősítő gálán

Egy héttel a Gyöngyösön rendezendő magyar bajnokság előtt területi versennyel egybekötött utánpótlás minősítő gálát szervezett a Fortuna TSE akrobatikus rock and roll egyesület az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Bódi Csaba

A közönség nagy tapssal jutalmazta a 2,5 éves miskolci kislány (elöl) produkcióját

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A Göncző-Dutkay Dániel, Matalik Amira felnőtt C kategóriás páros első helyezést ért el csakúgy, mint junior kisformációban a Lucky Angels, junior nagyformációban pedig a Csillagok csapata. 

Másodikként zárt a Szabó Marcell (Grashoppers), Dorkó Hanna junior páros, serdülő kisformációban a G-Force és children nagyformációban a Fancy Girls alakulata. Bronzérmesként végzett serdülő kisformációban a Matrix, míg a children kisformációban negyedik hely jutott a Virágok csapatának. Fenti eredményeket a házigazda Fortuna TSE táncosai érték el a telt házat vonzott egri eseményen, ahol egy egészen ifjú rokist is láthatott a közönség.

– A regionális viadalon túl utánpótlás minősítő gálát is tartottunk, amelyen a jövő rock and roll reménységei is megmutathatták jelenlegi tudásukat, a legfiatalabb fellépőt egy mindössze két és fél éves miskolci kislány jelentette – mondta a vendéglátó egylet edzője, Szabó Mátyás. 

– Több mint 400 nevező érkezett, köztük egri, jászárokszállási, hatvani, gyöngyösi, debreceni, hajdúszoboszlói, gödöllői, miskolci és ostorosi rokisokkal. Köszönjük szponzoraink és szülői csapatunk támogatását, nekik köszönhetően harmadik helyi rendezvényünk is táblás ház előtt zajlott. Lehetőségünk nyílt arra, hogy minden dobogós helyezést elért versenyző teljesítményét oklevél és érem mellett kupával is díjazhassuk, ami területi versenyeken nem megszokott.

November 18-án, szombaton az országos legjobb akrobatikus rock and roll táncosait a gyöngyösi Dr. Fejes András Sport-, és Rendezvénycsarnokban lebonyolítandó Magyar Bajnokságon láthatja a közönség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában