Heol.hu podcast

2023.12.01. 15:22

A nagyrédei testnevelő 43 éve tartó pályafutás végére tett pontot

Ahogy a Csomós Tamás-emléktornát, úgy a külföldi sítáborokat is lelkesen szervezi a jövőben is Lukács György, ám nagyrédei testnevelőként 43 év után átadta a marsallbotot.

Bódi Csaba

Lukács Györgyöt otthonában kerestük fel

Forrás: Bódi Csaba/ Heves Megyei Hírlap

Amikor szeptemberben először csengettek be Lukács György iskolát kezdő unokájának, azzal egyidőben a nagyrédei intézményben kicsengettek a pedagógus nagypapának. Ezzel több mint négy évtizeden át tartó munkásságot zárt le a tanár úr, akinek pedagógiai hitvallását áthatja a sport és a tanulók szeretete.

– Azt mondtam magamnak, hogy azt a határtalan örömöt, amit a sportolás közben, vagy után érzek, át kell adnom a gyerekeknek. Hadd tapasztalja meg minden gyerek a góllövés mámorát, a játékok fortélyát és tanulja meg, hogy kitartó munkával, edzéssel a sportban rengeteg élménnyel lehet gazdagabb – vallja az edzőként, techikai vezetőként és a Heves Megyei Hírlap tudósítójaként is ismert Lukács György.

Hallgassa meg teljes adásunkat:

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában