Labdarúgás

2023.12.02. 15:35

A Vámosgyörk ellen megszakadt az Atkár veretlen sorozata

Hat mérkőzés után először nem szerzett pontot az Atkári SE, amely gárda a Heves vármegyei II. osztály 1. fordulójából pótolt szombati összecsapáson a Vámosgyörk vendégeként maradt alul.

Bódi Csaba

A vámosgyörkiek három hazai gól után örülhettek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

JÁZMIN ÚT-VÁMOSGYÖRK–ATKÁRI SE 3–0 (1–0)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, 50 néző. V.: Panyi Kristóf (Szigetvári Zs., Juhász Á.).
VÁMOSGYÖRK: Nagy A. – Kluk T., Palik V., Veres Sz., Kiss D., Galó K. (Demeter D., 88.), Barkóczi B., Sári Cs. (Koncz M., 60.), Koncz A. (Futó T., 89.), Gedei Z. (Horváth D., 89.), Bagi B. Edző: Szerdahelyi Gábor.
ATKÁR: Ferencsák B. – Táncos R., Csík R., Erdei T., Garcsik T., Csuka R., Pethes A., Benei T., Ivony Ö. (Varga N., 46.), Hordós B. (Nagy E., 83.), Kernács Á. (Szilágyi E., 59.). Edző: Kovács Tamás.
GÓL: Palik V. (37.), Veres Sz. (66.), Galó K. (83.).
JÓK: az egész hazai csapat, ill. Benei T., Garcsik T., Csík R.

SZERDAHELYI GÁBOR: – Kiváló futballistákból és nagyszerű sportemberektől álló csapatunk méltóképpen zárta a számunkra sikeres 2023-as évet. Gratulálok minden játékosomnak!
KOVÁCS TAMÁS: – A szezon végére elfáradtunk és ez látszott is a mai játékunkon. Többet hibáztunk és több rossz döntést hoztunk, mint ami a Györk ellen belefér. Ennek ellenére, ha minden hetedik meccsen kapunk ki, azt el tudom fogadni. Jó pihenést a teljes mezőnynek!

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában