Ökölvívás

2023.12.17. 16:25

Egri VSI: két érem a 100. Papp László magyar bajnokságról

Csorba Csenge és Danyi Dániel is dobogóra állhatott a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezett 100. Papp László magyar bajnokságon.

Sike Károly

Danyi Dániel (jobbról) a későbbi győztestől kapott ki

Forrás: MÖSZ

– Volt már jobb és lesz is jobb, de nem vagyunk elégedetlenek – így vont mérleget a jubileumi ob-t követően az Egri Városi Sportiskola (EVSI) szakosztály-vezetője, Dorkó Péter.
A centenáriumi eseményre több mint kétszáz nevezés érkezett és összesen 24 döntőt rendeztek.

– A nők 54 kilogrammos súlycsoportjában Csorba Csenge az elődöntőben alulmaradt, a csepeli Pálfi Viktória kezét emelték a magasba. Ezen az egy pillanaton kívül, nem volt benne a mérkőzésben a vereség – osztotta meg Dorkó Péter.

 – Danyi Dániel a 67 kilósok között nagyon erős mezőnyben a későbbi aranyéremes Buza Rafaeltől szenvedett vereséget, végül az ő nyakába is bronzérmet akasztottak. Dani az utóbbi években példaképpé vált a szakosztály versenyzőinek körében.

A jubileumi országos bajnokságon díszvendégként volt jelen a legendás Roy Jones Jr. 

Gyöngyösi büszkeség
A nők +81 kg-os súlycsoportjában Tímár Annamária (Nehézatlétikai Box Klub Gyöngyös) a harmadik helyen végzett a 100. ob-n.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában