Atlétika

2023.12.05. 08:53

Hevesi atléták: emelkedett hangulat után magaslati „élmény”

Mozgalmas és változatos módon zárult a november és kezdődött a december a Hevesi SE atlétái számára.

Bódi Csaba

Mátraházán kedvező tapasztalatokat szereztek a hevesiek

Forrás: Hevesi Atlétika

Kovács Gyula edző és tanítványai előbb a bázist jelentő klub, az Ikarus BSE évzáróján vettek részt, majd a Mátrába utaztak. A fővárosi egylet atlétikai szakosztályának főtámogatója, a Docler Holding székházában rendezett évzárón a serdülő korosztálytól (U16) kezdődően vettek részt az atléták, a fiatalabbak ugyanis egy másik eseményen lesznek jelen. 

Amler Zoltán szakosztályvezető örömmel számolt be arról, hogy rendkívül sikeres évet tudhatnak maguk mögött a szakosztály sportolói. Kiemelte, hogy a budapesti világbajnokságnak is akadt több ikarusos résztvevője mind a versenyzők, mind az edzők körében.

Különösen fontosnak nevezte a csapat országos bajnokságon elért negyedik helyezést, és bizakodik abban, hogy innen még lehet előre lépni. A vezető bejelenett, hogy az A-Plast Kft. csatlakozott a szakosztály támogatóihoz, ami ezentúl a sportfelszerelésen is látható lesz. Ifj. Tomhauser István név szerint mutatta be a legjobb eredményeket elért atlétákat, akik elismeréseket is átvehettek, hasonlóan az edzőkhöz – számolt be az eseményről a Hevesi Atlétika közösségi oldal.

A hevesiek közül Detrik Balázs (középen) is jutalomban részesült
Forrás: Hevesi Atlétika

A decembert már a Mátraházi Edzőtáborban kezdték a hevesiek, ahol a kemény munka játszotta a főszerepet. A három napos összetartás során öt edzést teljesítettek a gerelyhajítók és a súlylökők.

– Kiváló körülmények várták sportolóinkat, ami sajnos az időjárásról már volt elmondható, így ezúttal csak benti foglalkozásokat tartottunk. Ha a táborozás beválik, tavasszal visszatérünk ide, ugyanis a helyszínre és az ellátásra nem lehet panasz, és természetesen az sem utolsó szempont, hogy csak a „szomszédba” kell utazni – emelte ki Kovács Gyula.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában