Röplabda

2024.01.30. 11:49

A Gödöllő ellen felálltak, a Dunaújvárost lesimázták az egriek

Gödöllőn vendégszerepelt az Eszterházy SC férficsapata az NB II. 7. fordulójában. Az egyetemisták a házigazdák és a dunaújvárosiak ellen is győztesen hagyták el a játékteret.

Sike Károly

Vincze Tamás elégedett a fiatalok teljesítményével

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB II. 7. fordulójában:

GÖDÖLLŐI RC II.–ESZTERHÁZY SC 1–3 (–18, –18, 20, –24)
ESC: Földes Á., Kővári V., Göncző-Dutkay, Tari B., Gálik Zs., Hornyik Barnabás. Liberó: Tóth B. Csere: Butyka L., Geml T., Mákos A.
VINCZE TAMÁS, az egriek edzője: – A házigazda Gödöllő ellen nehéz mérkőzésre számítottam, bár utólag elmondhatjuk, hogy kétjátszmás vezetés birtokában mi tettük izgalmassá. A mérkőzés első fele számos olyan labdamenetet hozott, amire büszkék lehetünk pontosságukat, dinamikájukat, látványosságukat tekintve. Szerencsére nem véglegesen bosszulta meg magát a harmadik játszma derekán jött kihagyás, de mindez azt is jelenti, hogy kellemetlen pofon után játékosaim ismét fel tudták építeni a játékukat és visszatérő határozottságuknak köszönhetően ismét domináltak.

ESZTERHÁZY SC–DSE RÖPLABDA AKADÉMIA 3–0 (18, 10, 15)
ESC: Kővári V., Butyka L., Geml T., Tari B., Berta T., Hornyik Barnabás. Liberó: Tóth B. Csere: Gálik Zs.
VINCZE TAMÁS: – Kellő felelősséggel játszva, végig kontroll alatt tartva a mérkőzést sikerült nyerni. Örülök, hogy az általában kevesebb időt pályán töltő játékosok is nagyon eredményesen teljesítettek és megmutatták, hogy lehet rájuk számítani.

Az Eszterházy SC 14 mérkőzést követően 10 győzelemmel a tabella negyedik helyén áll. Az egriek legközelebb február 10-én hazai környezetben fogadják a Szombathelyi ESE és a BTDSE Taksony gárdáját. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában