Kézilabda

2024.01.24. 12:05

Hevesi SE: tornagyőztes lányok, bronzérmes fiúk

A Hevesi SE U10-es fiú és lány csapata is éremmel a nyakában térhetett haza a Dunakeszin rendezett meghívásos nemzetközi utánpótlás tornáról.

Sike Károly

A hevesi lányok aranyéremmel a nyakukban

Forrás: Beküldött fotó

A Makó-Varga Szilvia nevelőedző koordinálása mellett Makó Nándor edzette lányok, illetve Nagy Zsolt által felkészített fiúk sikere egyaránt megsüvegelendő.
A lányok a döntőben azt a romániai ACS KKS Mezőfény-Kaplony-Kálmánd csapatát győzték el, amelytől a csoportküzdelmek során még vereséget szenvedtek. A hevesiek sikerét beárnyékolja, hogy Csajbók Vivien egy szerencsétlen mozdulat következtében a kezét törte.
A fiúk a csoportküzdelmek során mindkét fővárosi ellenfelüket magabiztosan győzték le, majd az elődöntőben már nagy falatnak bizonyult az egy-két évvel idősebb játékosokat felvonultató Budapest KSA. A bronzéremért ismét a Ferencvárossal kellett megküzdeni a heveiseknek. A végletekig kiélezett mérkőzésen újra győztek Nagy Zsolt tanítványai.

– Remek sikerrel zárult az igen megterhelő nap a fiatal kézilabdázóink számára – fogalmazott Makó Nándor. – A város, az egyesület, a szülők, a gyerekek és az edzők között kiváló a kapcsolat, mindenki partner és elhívatott a kézilabdázás iránt.

 Jó érzés, hogy ebben a korosztályban Hevesen is lehet magas szintű munkát végezni. Vivient visszavárjuk, remélem többen is kedvet kapnak városunkban kézilabdázni, szeretettel várunk mindenkit. Nagyon boldogok és büszkék vagyunk fiataljainkra!

A Hevesi SE U10-es fiúcsapata
Forrás: Beküldött fotó

A hevesiek eredményei

LÁNYOK
–ACS KKS Mezőfény-Kaplony-Kálmánd 8–9
–VS Dunakeszi 22–9
– Kispest 9–7
A döntőben:
–ACS KKS Mezőfény-Kaplony-Kálmánd 8–2
FIÚK
–Ferencvárosi TC 15–12
–Csepel DSE 22–11
Az elődöntőben:
–Budapest KSA 9–19
A bronzmérkőzésen:
–Ferencvárosi TC 12–11

A Hevesi SE U10-es csapatai
FIÚK: Birnbaum Botond, Czakó Zoltán, Káldi Kornél, Makó Nándor Sándor, Nagy László, Nagy Zsolt, Sebők Levente, Tóth Áron Attila, Varga Vince, Verebélyi Kornél
LÁNYOK: Szekeres Alexa, Juhász Luca Jázmin, Tóth Zara, Kozma Flóra, Balassa Dorka, Csajbók Vivien, Varga Beatrix, Vágó Alíz

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában