Labdarúgás

2024.02.14. 21:35

Az Eger SE NB III.-as éllovast vert, eddig még nem látott összeállításban

Az NB III. Délnyugati csoportjának listavezető csapatát felkészülési mérkőzésen, idegenben győzte el az Eger SE együttese.

Bódi Csaba

Almomani Nathaniel (jpbbra) nem bánt kesztyűs kézzel az iváncsiaiakkal

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Vártam ezt a meccset, mert szerintem a legjobb NB III.-as csapat az országban az Iváncsa és az edző a barátom (Tóth András - a szerk.), akit nagyon jó szakembernek tartok – értékelt a klub hivatalos honlapjának az Eger SE vezetőedzője, Lázok János. 

– Nem voltam elégedett az elmúlt edzőmeccsekkel és azért nem, mert a hozzáállás túl sok egyéni hibát hozott egy-két játékosnál és sajnos ez az eredményekben is megmutatkozott. Ezeket kibeszéltük és a csapat ma megmutatta azt az arcát, ami az igazi és, hogy milyen focira képes, ha mindenki odafigyel arra, amit gyakorolunk az edzéseken. Nem szabad ezt túl értékelni, mert edzőmeccs volt, de remélem, innentől kezdve visszatalálunk a helyes utunkra.

Felkészülési mérkőzésen:

Iváncsa KSE–Eger SE 0–3 (0–1)
Eger: Bukrán – Debreczeni, Balázs, Nagy Á. – Géringer T., Zvara, Almomani, Oláh, Sós – Gíber, Gyurkó. Csere: Molnár-Nagy (kapus), Farkas G., Juhász Á., Koczka, Barta D., Barta Cs., Kelemen.
Gól: Almomani, Juhász Á., Farkas G.

Következik: Eger SE–Vasas II., február 17., szombat, 11.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában