Labdarúgás

2024.02.20. 09:10

Gyöngyösi AK: keddi vendég Balajti Ádám új csapata

Hiába igazolta le a Gyöngyösi AK csapata Patócs Richárdot, a 26 éves támadóra tavasszal nem számíthat az NB III.-as gárda.

Bódi Csaba

Balajti Ádám a budaörsieket erősíti a tavasszal

Forrás: Budaörsi SC

A Hajdúböszörményből visszatért csatárt NB I.-es futsalcsapat vezetése hívta, az ajánlatot pedig elfogadta Patócs – közölte a klub hivatalos közösségi oldala. Így cseppet sem javult a helyzet támadók tekintetében a GYAK-hoz érkezőket illetően. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Márkus Marcell keresztszalag szakadás miatt hosszú időre kidőlt, Dudás Csanád bokatörést szenvedett és Lakatos Istvánra sem számíthat még egy ideig Majzik Zoltán, akkor közel sem derűs a kép. A fentiek miatt egyedül Sándor Bence számít csatlakozónak, aki az FC Hatvannak búcsút intve húz magára újra gyöngyösi mezt.

A távozók listáján Krán Attila, Bezzeg Olivér (mindkettő Gárdony-Agárd), Kovács Dominik (ESMTK) és Bődi Péter (Energia SC Gyöngyös) szerepel. 

Az NB III. Északkeleti csoportjában 16. helyen álló gyöngyösiek kedden 18 órától a a GYAK korábbi játékosa, ifj. Bognár György vezette Budaörsi SC gárdáját fogadják a Kömlei Károly Sporttelepen. Az NB III. Északnyugati csoportjában 13. helyen álló együttes hajdani NB II.-es gólkirályt igazolt a télen. A besenyőtelki származású Balajti Ádám a Vasastól érkezett a Pest vármegyei egylethez.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában